Artikelen van fotograaf Bert DekkerPS Audio Quintet Power center

Gepubliceerd op 18 juni 2009
Auteur: Bert Dekker
PS Audio QuintetGoede stroom vormt een belangrijke basis voor een uitgebalanceerde muziekweergave. Als het fout gaat met de stroomvoorziening in de set zal immers de hele keten hieronder te lijden hebben.
lees verder>>

Luisterbezoek Roger

Gepubliceerd op 12 februari 2009
Auteur: Bert Dekker
Luisterbezoek Roger (c) XingoEen hoog niveau werkelijkheidsweergave wordt pas gehaald als aan ook de schijnbaar triviale details de juiste aandacht is besteed. Alles aan de set en in de onmiddellijke omgeving van de set moet zogezegd kloppen. Het beste uit een set halen is daarbij net een beetje als bergbeklimmen: de laatste meters naar de top vergen een ander en steviger soort inspanning dan de eerste kilometers aan de voet van de berg. Slechts echte doorzetters met kennis van zaken én met goede oren slagen er in de vlag op de top te zetten oftewel: zij kunnen zich prijzen met een muziekweergave van het hoogste niveau.
lees verder>>

Le Vu Chuong

Gepubliceerd op 6 december 2007
Auteur: Bert Dekker
Le Vu Chuong (c) Xingo (c) Xingo (c) Xingo (c) XinEen tijdje geleden trof de redactie een kort e-mailtje in haar mailbox aan met een welhaast bescheiden vraag voor een luisterbezoek van een auteur van HiFi.nl.
lees verder>>

Michel Naber

Gepubliceerd op 13 september 2007
Auteur: Bert Dekker
Michel Naber (c) XingoMade in Japan. Echter beluisterd in Oegstgeest, deze bijzonder fraaie plaat van Deep Purple. Wat een drumsolo. Nee, het klinkt niet als live, je bent er gewoon!!
lees verder>>

De set van... Jan

Gepubliceerd op 2 augustus 2007
Auteur: Bert Dekker
Jan NouwensOnze hobby, luisteren naar muziek en genieten van de betere geluidsweergave, is te aangenaam om niet te delen met de anderen. Dit blijkt uit mijn luisterbezoek aan Jan.
lees verder>>

Densen B410 cd-speler

Gepubliceerd op 14 juni 2007
Auteur: Bert Dekker
Densen B-410 (c) XingoVakantietijd in zicht. De meesten van ons moeten nog even doorwerken. Alhoewel het vakantieseizoen al in aantocht is wegen de laatste loodjes zwaar. Maar dan wacht zand, zee, strand en bovenal … rust.
lees verder>>

Audyn PRE-2 en AMP-200

Gepubliceerd op 3 augustus 2006
Auteur: Bert Dekker
Audyn PRE-2 en AMP-200 (c) XingoNu veel fabrikanten hun productie verleggen naar lage-lonen landen, is het een aangename verrassing dat er nog fabrikanten zijn die produceren in ons eigen kikkerlandje.
lees verder>>

Bezoek Focal / JM Lab

Gepubliceerd op 27 juli 2006
Auteur: Bert Dekker
Focal - JM LabDat oude ambachten zeker nog bestaanrecht hebben in een wereld van efficiency en goedkope productieprocessen is me wel duidelijk geworden na het bezoek aan Focal.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE