Artikelen van Rob van GinnekenReport: Volvo XC90 met Bowers & Wilkins

Gepubliceerd op 19 juni 2015
Auteur: Rob van Ginneken
BowersWilkinsVolvo.jpgDe liefhebbers hoeven in de nieuwe Volvo XC90 eigenlijk niet eens naar de decent ingegraveerde naam bij de luidsprekers van het high-end systeem te kijken. In de centraal geplaatste tweeter bovenop het dashboard herken je de ‚Äėhandtekening‚Äô van Bowers & Wilkins. Een exclusief kijkje in de keuken van het ontwikkelingsteam.
lees verder>>

Bentley FlyingSpur ‚Äď What‚Äôs in a Naim?

Gepubliceerd op 25 mei 2014
Auteur: Rob van Ginneken
Naim for BentleyIn gegoede kringen kijkt men niet op een paar centen. Dan rij je met de nieuwe Bentley FlyingSpur in elk geval in stijl. Onder de kap spint een 'dubbelgespierde' W12 motor die de enorme limousine in alle rust over de weg sleurt. Dat komt goed uit, want zo wordt de luisterpret met de sublieme Naim-installatie niet gestoord.
lees verder>>

De radiotoekomst is begonnen: DAB+

Gepubliceerd op 23 december 2013
Auteur: Rob van Ginneken
DAB radiosIn de autoshowroom is men al aardig met DAB+ bekend. De nieuwe generatie van digitale radio is ook in ons land - eindelijk - serieus uit de startblokken gekomen, maar elders in Europa is het al heel gewoon. Uiteraard groeit ook het aanbod van draagbare- en woonhuistoestellen nu razendsnel.
lees verder>>

Rock and Roll Hall of Fame

Gepubliceerd op 6 juni 2013
Auteur: Rob van Ginneken
Hall of FameEen rockmuseum met de uitstraling van het Louvre. Het klinkt raar, maar de enorme glazen piramide van de Rock and Roll Hall of Fame lijkt als twee druppels water op de toegangspiramide van die immense Franse cultuurtempel.Het is echter niet zo vreemd, want de architect is dezelfde ‚Äď de Chinees-Amerikaanse Ieoh Ming Pei. Maar verder berust elke overeenkomst op puur toeval natuurlijk‚Ķ
lees verder>>

Range Rover en Meridian

Gepubliceerd op 18 februari 2013
Auteur: Rob van Ginneken
Range Rover en MeridianDe compleet nieuwe Range Rover wil het opnemen tegen de upper class. Chique limousines van het slag Mercedes S-klasse en Bentley. Dat is tamelijk opmerkelijk als je weet dat hij niet alleen op de PC Hooftstraat thuishoort, maar net zo gemakkelijk door woestijnzand ploegt. En het verhaal wordt voor de liefhebber extra interessant als je weet dat er ook nog een wereldprimeur op luistergebied aan boord is: Meridian ontwikkelde de eerste Trifield 3D installatie voor een auto.
lees verder>>

Chevrolet Film Night Paramount Studios

Gepubliceerd op 9 november 2012
Auteur: Rob van Ginneken
Paramount StudiosAuto en film zijn hecht verweven. De Bond-films zijn een treffend voorbeeld, maar aan de andere kant van de oceaan viert Chevrolet inmiddels ook een 50-jarig jubileum; als ster van het witte doek. Het lever een buitenkansje op. Tijdens de Chevrolet Film Night in de Paramount Studios ontmoeten we een aantal grote regisseurs en producten. Ze spreken niet alleen vrijuit over de ontwikkelingen in de filmwereld, maar uit de mond van Avatar-producer Jon Landau noteren we ook nog intrigerend nieuws over een nabije toekomst met een sterk verbeterde kwaliteit van filmprojectie in de bioscoop én bijpassend hoogwaardige home entertainmentsystemen.
lees verder>>

Filmsterren op vier wielen

Gepubliceerd op 2 november 2012
Auteur: Rob van Ginneken
Movie cars Eind oktober werd de Chevrolet Film Night georganiseerd bij de Paramount Studios in Hollywood, Californi√ę. Een van onze auteurs werd uitgenodigd voor een bezoek, omdat het evenement in het teken stond van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van (home) cinema en wij daar uiteraard ook graag aandacht aan besteden.
lees verder>>

Kharma en de kunst van mooi leven

Gepubliceerd op 6 oktober 2012
Auteur: Rob van Ginneken
Kharma and the art of living wellJezelf verwennen in en om je eigen huis is zo langzamerhand tot een ware kunst verheven. Onder de naam The Art of Living Well laat een aantal premium merknamen op een speciale locatie in Den Bosch gezamenlijk zien wat er op dat vlak allemaal mogelijk is als je daar een paar centen voor te besteden hebt.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE