ARTIKELKharma

Kharma en de kunst van mooi leven

Jezelf verwennen in en om je eigen huis is zo langzamerhand tot een ware kunst verheven. Onder de naam The Art of Living Well laat een aantal premium merknamen op een speciale locatie in Den Bosch gezamenlijk zien wat er op dat vlak allemaal mogelijk is, als je daar een paar centen voor te besteden hebt.

Een van de partners is het qua techniek en design zeer hoogwaardige Nederlandse audiomerk Kharma. Ze zien het als hun tweede showroom, en die is zeker een bezoek waard. Misschien is het presentatiecentrum The Art of Living Well niet de meest optimale manier om een luistertest te doen, maar je komt in elk geval wel in hogere sferen!

De boodschap is meteen duidelijk wanneer je als gast bij The Art of Living Well binnenloopt: hier draait alles om de zaken die fijnproevers hoog op hun verlanglijst hebben staan. Maar ook zaken waar ze misschien niet zo mee bekend zijn; tijdens een speciale dag voor genodigden ontwaren we bijvoorbeeld de nieuwe stationwagen van de BMW 3-serie, die op dat moment nog niet aan het publiek is gepresenteerd.

Een paar stappen voorbij de ingang wordt ons een chique glaasje ‘bubbels’ aangeboden en even verderop ontdekken we ook hoekjes waar je een goed stuk kaas en een zeer prettig wijntje kunt proeven. Centraal staat een comfortabele zitbank die overduidelijk niet bij de Ikea vandaan is gekomen. De klasse spat eraf.

Alles draait in dit unieke ervaringscentrum in Den Bosch om genieten en relaxen. Of nee: laten we zeggen ‘levensgenieten’. Eigenlijk is het dus heel logisch dat daar als vanzelf ook ‘luistergenieten’ bij hoort. Maar dan wel van een hoogwaardige kwaliteit die soepel met het gevoel voor exclusief design en hoogwaardige kwaliteit van dit ‘centrum voor de kunst van een prettig leven’ harmonieert.

Die rol wordt vervuld door Kharma. Het high-end audiomerk dat niet eens zo gek ver van The Art of Living Well op ambachtelijke wijze wordt geproduceerd. Zoals de kenners weten, is Kharma in Breda gevestigd. De vraag ligt zodoende voor de hand, waarom ze hier dan ook actief zijn.

Salesmanager Peter Bats: "De liefhebbers weten ons natuurlijk te vinden, en in Breda hebben we daarvoor ook de showroom en onze serieuze luisterruimtes, waar je uitstekend alles over onze producten aan de weet kunt komen en ervaren. In veel opzichten is dit voor Kharma een tweede showroom, maar dan voor mensen die ons vaak nog niet kennen.”

MERK

EDITORS' CHOICE