Artikelen van Dick van BurenArmlastig – zoektocht naar upgrades

Gepubliceerd op 22 maart 2014
Auteur: Dick van Buren
KuzmaZeven lange jaren na de aanschaf van mijn Kuzma Stabi S vind ik het wel hoog tijd worden om de toen al ingecalculeerde upgrade maar eens door te gaan voeren.
lees verder>>

Column – de tsunami aan keuze in hifi-land

Gepubliceerd op 13 september 2013
Auteur: Dick van Buren
Omera VlaardingenHeeft u al een keuze kunnen maken, mevrouw, meneer? Staat u wel eens stil bij de tsunami’s die je moet zien te overleven wanneer je, staande op het altijd prachtige hifi-strand, de oceaan van componenten tot aan jouw horizon overziet?
lees verder>>

De Zoektocht naar Hifi - Afronding

Gepubliceerd op 24 maart 2013
Auteur: Dick van Buren
Quest3332013Hifi als hobby – waar komt het vandaan en hoe is het begonnen? De eerste stappen zijn voor iedereen anders, maar in de basis delen hifi-liefhebbers over het algemeen dezelfde oorsprong: de zoektocht naar goed geluid. Dick van Buren schreef zijn ‘queeste’ uit, in een compleet drieluik maar liefst, wat we bij dezen in drie afleveringen publiceren. Delen 1 en 2 vond je al online, vandaag deel 3: Afronding.
lees verder>>

De Zoektocht naar HiFi - Uitbouwen

Gepubliceerd op 23 maart 2013
Auteur: Dick van Buren
Quest2332013Hifi als hobby – waar komt het vandaan en hoe is het begonnen? De eerste stappen zijn voor iedereen anders, maar in de basis delen hifi-liefhebbers over het algemeen dezelfde oorsprong: de zoektocht naar goed geluid. Dick van Buren schreef zijn ‘queeste’ uit, in een compleet drieluik maar liefst, wat we bij dezen in drie afleveringen publiceren. Vrijdag deel 1, vandaag deel 2 (Uitbouwen) en zondag deel 2. 
lees verder>>

De Zoektocht naar HiFi - De Oorsprong

Gepubliceerd op 22 maart 2013
Auteur: Dick van Buren
De Zoektocht naar HifiHifi als hobby – waar komt het vandaan en hoe is het begonnen? De eerste stappen zijn voor iedereen anders, maar in de basis delen hifi-liefhebbers over het algemeen dezelfde oorsprong: de zoektocht naar goed geluid. Dick van Buren schreef zijn ‘queeste’ uit, in een compleet drieluik maar liefst, wat we bij dezen in drie afleveringen publiceren. Vandaag daarom deel I van zijn zeer persoonlijke beleving en interpretaties: de Oorsprong. Zaterdag en zondag volgen de andere delen.
lees verder>>

Het belangrijkste element van je hifi-set

Gepubliceerd op 19 maart 2016
Auteur: Dick van Buren
HifiSurfend op het internet kom ik op een forum de volgende vraag tegen; welke component in de installatie is nou eigenlijk het belangrijkst?
lees verder>>

EDITORS' CHOICE