ARTIKEL

STS Digital, WBT en Muziek.nl

STS Digital

Frits de With van STS Digital is in hifi-kringen natuurlijk bekend vanwege zijn fantastisch klinkende opnames voor o.a. Marantz en Kharma, en vanwege zijn soms vlijmscherpe recensies van “audiofiele” opnames in collega-publicatie Music Emotion. Op zijn bescheiden stand stonden een paar enorme actieve luidsprekers van ADAM te spelen. Het was goed te horen waarom dit merk een hoog aanzien heeft in de internationale studiowereld. Meedogenloos precies en snel, ongekleurd en full range. Als je hiermee naar muziek luistert is het geen wonder dat sommige opnames keihard door de mand vallen.

WBT GmbH

WBT wordt in Nederland verdeeld door Nutters Audio, die in de Utrecht Foyer niet alleen de connectoren van dit befaamde Duitse merk toonde, maar ook een keur aan audiofiele geluidsdragers aanbood.

Muziek.nl

[vad2009_Muzieknl]

Voor het eerst op de VAD Show, en toch een heleboel vertrouwde gezichten. High Fidelity Discs is sinds april van dit jaar opgegaan in Muziek.nl, de zusterpublicatie van HiFi.nl. Het aanbod aan hoogwaardige geluidsdragers en hifi-accessoires is nog steeds enorm, en de toeloop van muziekhongerige audiofielen was dan ook groot.


(Foto © 2009 Jiri Büller)

Een andere aktiviteit waar Muziek.nl dit jaar – in samenwerking met HiFi.nl – het initiatief voor nam was een serie lezingen over zeer diverse onderwerpen. Van Passie voor Muziek tot Waarom High End, en van Netwerkaudio Eenvoudig Gemaakt tot Het Taxeren van Muziekcollecties. Deze lezingen werden over het algemeen zeer goed bezocht en hoog gewaardeerd. In ieder geval smaakten ze beslist naar meer, en het zou ons sterk verbazen als er volgend jaar vanuit de organisatie geen vervolg op komt.


EDITORS' CHOICE