Audiac en Dimex


Redactie HiFi.nl | 14 november 2012

Speciale aandacht zal er zijn voor de wereldwijde showprimeur van de door Cyrus in eigen huis ontwikkelde iPad App, waarmee Cyrus componenten bediend en muziek gestreamd kan worden. Daarnaast heeft de distributeur een Britse showprimeur in petto; een nieuw stereoproduct van Arcam!

De StreamXP van Cyrus is bij ons ook al eens uitgebreid getest

Niet alleen Britse producten komen aan bod in Leiden, er zal ook aandacht zijn voor de 'lifestyle'-lijn van T+A: de K-serie. De Cala (foto boven) als all-in-one muzieksysteem, en de K8 als multimedia centrum voor de woonkamer, die samen met de K-serie luidsprekers een samensmelting vormen van functionaliteit en kwaliteit - bedienbaar met de nieuwe T+A App.

T+A Cala op de show in München

Bovendien zijn in Leiden Simple Audio (foto boven) en Olive te bewonderen met hun laatste software versie, die volgens de importeur iedereen zal verbazen in snelheid en gebruiksmak. De Simple Audio Roomplayer is overigens onderweg naar onze redactie, dus we kunnen uitgebreid gaan rapporteren over de vernieuwingen.

Simple Audio Roomplayer in Brussel (Robin Looy)

Tot slot is ook de recent geintroduceerde hoofdtelefoonlijn van Ferrari by Logic3 aanwezig, uniek in Leiden. Kort na de kennismaking in Amsterdam (zie onder), zijn we met een aantal modellen aan de slag gegaan. Wordt vervolgd!

Ferrari by Logic 3 in Amsterdam (PHOTO40)

Dimex
Dimex heeft Touraj Moghaddam (voormalig Roksan) van Vertere uitgenodigd om ter plekke te laten zien wat het effect van zijn kabels is op apparatuur in verscheidene prijsklassen en wel in combinatie met iPad, iPhone en laptop.

Cambridge Audio Stream Magic 6

Vanzelfsprekend vormt ook streaming een belangrijk onderdeel van de demonstraties, bijvoorbeeld met de door What Hifi? tot Product Of The Year verkozen Cambridge Audio Stream Magic 6. Daarnaast zijn van Cambridge Audio ook de EISA Award winnende 851A versterker en 851C DAC-CD-loopwerk te zien en horen. 

Van het Franse Triangle zijn de Color 'Monitor' en de Magellan 'Cello' opgesteld voor demontraties. Tenslotte zal Bel Canto met de nieuwe C7R super-receiver de Spendor A3 luidsprekers aansturen.

EDITORS' CHOICE