AudioQuest, Monitor Audio, Marantz en Audio Physic


Redactie HiFi.nl | 14 november 2012

AudioQuest zal de Dragonfly Dac demonsteren, die dit jaar is geïntroduceerd. Deze USB Digital Analog Converter is het What Hifi? 2012 product van het jaar. Daarnaast zal AudioQuest nog andere (nieuwe) producten laten zien.

Monitor Audio
Monitor Audio Nederland zal demonstreren met de Monitor Audio GX serie; de GX 50 en GX 200 met een Roksan Caspian M2 set (bestaande uit de versterker, eindversterker en CD speler), de Leema Elements set (bestaande uit de versterker, CD speler en DAC), de Transrotor ZET 1 draaitafel met bijpassend meubel, Custom Design Milan racks (zowel het Compact rack voor de Elements serie als het Milan Hifi rack voor de Caspian set) en de IsoTek netspanningsfilters.

Speciaal voor deze show komt Keith Martin, de ontwerper van de Isotek producten, naar Nederland om de bezoekers van deze show te overtuigen hoe belangrijk schone stroom is voor de hifi- en beeld installatie. Voor het eerst in Nederland zullen de producten uit de Isotek Discovery range te zien en te horen zijn. Nieuwe modellen uit die Discovery range zijn onder meer de EVO3 Polaris en de EVO3 Mini Mira.

Sonos
Sonos zal streaming oplossingen met de eigen Sub presenteren, waarvan HiFi.nl al eerder een presentatie kreeg. Deze is beschikbaar voor de prijs van 699 euro.

Marantz
Marantz zal onder andere The Consolette laten zien. Deze ‘all in one and good looking’ oplossing is voor de smartphone en tablet gebruiker, maar ook streaming muziekliefhebber. The Consolette is voorzien van Wifi en Airplay.

Audio Physic
Audio Physic zal op de show aanwezig zijn met de nieuwe Classic lijn. Na de Classic 10 en de 20 is de serie nu compleet met een Classic center speaker en Luna subwoofer. De serie is in meerdere uitvoeringen beschikbaar.

EDITORS' CHOICE