NIEUWSRega

Rega Planar 2 Limited Green: groene draaitafel in gelimiteerde oplage voor Duitse markt

De Britse fabrikant Rega Research heeft een groene versie van zijn bestaande draaitafelmodel Planar 2 gelanceerd. De oplage is beperkt tot 160 exemplaren. De Rega Planar 2 Limited Green wordt speelklaar geleverd, d.w.z. met toonarm, element en stofkap, en is alleen verkrijgbaar in Duitsland.

Rega Planar 2 Limited Green

De Planar 2 van Rega Research is een klassieke draaitafel die is gebouwd volgens de ontwerpfilosofie van het Britse bedrijf. De draaitafel weegt circa vijf en een halve kilogram. Het transparante floatglas draaiplateau is tien millimeter dik en wordt aangedreven door een riem en een 24 Volt synchroon motor met een aluminium poelie. De fabrikant heeft de eigen toonarm model RB-220 geïnstalleerd, die is opgehangen in Rega's gepatenteerde spelingsvrije lagers en is uitgerust met een nieuw ontwikkeld anti-skating systeem.

De armkop is handig voorzien van een derde gat voor de ongecompliceerde bevestiging van elementen met een driepuntsbevestiging (zoals de Rega Elys 2). De draaitafel wordt overigens geleverd met een Rega Carbon MM-element.

Lees ook onze recensie over de reguliere versie van de Rega Planar 2.

Rega Planar 2 Limited Green: prijs en leveringsinformatie

De Reg Planar 2 Limited Green wordt geleverd met een transparante stofkap. De felgroene speciale oplage van de Rega Planar 2 is beperkt tot 160 stuks voor de Duitse markt. De prijs bedraagt net geen 700 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE