NIEUWSOvergaauw

Demonstratie platenspeler Rega Naia op donderdagavond 14 dec. a.s. bij Overgaauw

Redactie Hifi.nl | 11 december 2023 | Fotografie Fabrikant

Op donderdagavond 14 december a.s. zal audiodealer Overgaauw gevestigd in Leiden de vlaggenschip draaitafel van de Britse fabrikant Rega Research demonstreren. De demonstratie begint om 19:00 uur en wie daarvoor nog wat tijd moet doden kan dat doen op de kerstmarkt die zich op circa twintig meter afstand van de winkel van Overgaauw bevindt.

Rega Naia: vlaggenschip platenspeler

“De platenspeler is een meer dan honderd jaar oud begrip. Het geeft een stukje nostalgie en tegelijkertijd een andere sound die niet te evenaren is in onze digitale wereld. Want zodra de naald in de groef van het vinyl belandt, hoort u een warm en vol geluid. Om uw emoties naar de oppervlakte te drijven, hebben wij gekozen voor de high-end platenspeler: de Naia van het Britse Rega. De Naia is naar het hoogste niveau getild na Rega's veertigjarige analyse van zijn model: Naiad. Dit heeft geresulteerd in nieuwe technologieën en materialen. Over dit laatste kunnen wel duizend woorden geschreven worden, maar ze zullen nooit de waarde overtreffen van de klanken vanaf het vinyl op die platenspeler,” aldus Overgaauw in Leden.

Op 14 december a.s. om 19.00 uur demonstreert Bram van Rega die zelf in de luisterruimte van Overgaauw. Wie alvast in de goede sfeer wil komen, kan vooraf een bezoekje brengen aan de kerstmarkt die op nog geen twintig meter afstand is verwijderd van Overgaauw.

Van tevoren aanmelden wordt prijs gesteld en kan via verkoop@overgaauw.com. Meer weten? Kijk dan op de website van Overgaauw.

Adres en contactgegevens Overgaauw

Hi-Fi Centrum Overgaauw B.V.
Breestraat 146 – 148a
2311 CX Leiden
Tel. 071 – 512 68 62

E-mail: verkoop@overgaauw.nl
Website: https://overgaauw.com/


EDITORS' CHOICE