NIEUWSCayin

Cayin N3 Ultra: draagbare muziekspeler met JAN6418 buizen

Sinan Kökbugur | 11 maart 2024 | Fotografie Fabrikant | Cayin | Importeur: Sensus Audio

Cayin heeft een nieuwe draagbare muziekspeler gelanceerd genaamd N3 Ultra. De nieuwe digitale speler wordt gelanceerd op CanJam NYC 2024 in New York City. De N3 Ultra heeft een versterkercircuit voorzien van buizen.

Cayin N3 Ultra

De N3 Ultra is de tweede draagbare muziekspeler van Cayin met buizen in het circuit gebaseerd op het Gen3 Vacuum Tube Audio Circuit. Met een keuze uit twee buizentonen, evenals buizentonen op alle analoge uitgangen, inclusief maar niet beperkt tot lijnuitgang, worden de mogelijkheden voor het gebruik van een vacuümbuizenopstelling naar nieuwe horizonten uitgebreid.

Het buizentooncircuit van de N3 Ultra maakt gebruik van een paar vintage NOS buizen van Raytheon van het type JAN6418's. In tegenstelling tot de circuits van de N3Pro wordt de buizenklank van de JAN6418 nu toegepast op alle analoge uitgangen.

Deze uitgangen omvatten de 3,5 mm single-ended hoofdtelefoonaansluiting, de 4,4 mm gebalanceerde hoofdtelefoonaansluiting, de 3,5 mm single-ended lijnuitgang en de 4,4 mm gebalanceerde lijnuitgang. Een dergelijke allesomvattende toepassing van buizenklank op elke analoge uitgang zorgt ervoor dat gebruikers kunnen genieten van het rijke en warme geluid dat kenmerkend is voor vacuümbuizen, ongeacht hun aansluitvoorkeur.

De N3 Ultra zal in april 2024 verkrijgbaar zijn en eind maart zullen de verkoopprijs, volledige specificaties en technische details van de nieuwe DAP bekend worden gemaakt.

MERK

EDITORS' CHOICE