Alpha High End organiseert CNO Show op 26 en 27 febr. en 6 en 7 maart 2022

Redactie Hifi.nl | 14 februari 2022 | Fotografie Fabrikant

De Belgische audiodealer Alpha High End organiseert in twee verschillende weekenden in twee verschillende vestigingen de welbekende “Cost Is No Object”-Show. Na bijna twee jaar verheugt het Alpha High End om weer demonstraties van mooie audioapparatuur met fijne muziek te kunnen geven. Het eerste weekend zal zijn op zaterdag 26 februari en zondag 27 februari in de vestiging in Brasschaat en het tweede audioshow zal zijn op zondag 6 maart en maandag 7 maart a.s. in de vestiging in Brussel.

Alpha High End: Cost-Is-No-Object show

“Het is ons een waar genoegen om u wederom te kunnen uitnodigen op onze leuke Cost is No Object-Show,” aldus de aanhef van de uitnodiging van Alpha High End.

“In maart 2020 hadden wij een CNO Show gepland met prachtige producten van Chord Electronics en de PMC Fenestria. Alles stond klaar maar het werd een… Covid No Show… een ‘lockdown‘ en dus ‘gene showtime’… Deze pandemie heeft ons wel bijgebracht hoe helend muziek kan zijn, zeker toen “Maggie“ verkondigde dat iedereen maar beter in zijn ‘kot’ moest blijven. En dus waren de kotten die een mooi muzieksysteem hadden veel beter gewapend tegen de veroorzaakte stress! Er kwam meer dan voldoende tijd vrij om te genieten van onze passie voor muziek! Reizen was niet meer mogelijk en enkel muzikaal konden we de wereld verkennen.

Nu, twee jaar later, zijn wij superblij om deze CNO-show terug op de kaart te zetten zodat we er samen van kunnen genieten, want vrienden ontmoeten en babbelen over muziek en apparatuur ontbrak toch wel echt. SO LET THE SHOW GO ON

Eerste CNO-show: zaterdag 26 en zondag 27 februari 2022 te Brasschaat 

 Voor deze editie van de CNO-show (lees Cost No Object en NIET No Covid Show!!!) hebben we de shows in twee luiken opgedeeld: ééntje voor Brasschaat en ééntje voor Brussel met in de hoofdrol en in première voor Europa de Mingus Orchestra, het nieuwe meesterwerk van Marten uit Zweden. 

  • Marten Mingus Orchestra Statement Edition: 226.000 euro per paar
  • McIntosh C12000 preamp dual chassis (primeur): 20.000 euro
  • McIntosh MC901 hybrid Tube + solid state mono power amp 300+600 Watt: 51.980 euro per paar
  • dCS Rossini Apex CD/Streamer (primeur): 33.500 euro
  • SME Synergy Platenspeler: 21.000 euro
  • Audioquest Dragon reeks Zero + Bass: 23.000 + 18.000 euro
  • Audioquest Dragon XLR 10.400 euro
  • Audioquest Niagara 7000 power conditioner: 9.799 euro
  • Audioquest Dragon power: 4.499 euro p/unit

 

Tweede CNO-show: zondag 6 en maandag 7 maart 2022 te Ukkel (Brussel) 

(Alle prijzen zijn onder voorbehoud.)

Het recept is na 25 jaar nog steeds hetzelfde: veel muziek / geen verkoopspraat !! Van Abba tot Zappa, van Amadeus tot Zemlinsky en van Armstrong tot Zorn.

Gratis toegang (mondkapje verplicht!)… hapjes en drankjes…let the music play!”

Aldus Chris, Sammy, Peter, Guy, Daniel en Fred die belangstellenden graag zien komen.


EDITORS' CHOICE