NIEUWSiEar Tilburg

Hoofdtelefoon Special op Audio Show iEar'

Volgende week zaterdag 11 en zondag 12 november slaat de Audio Show iEar' de tenten weer op in het Willem II-stadion in Tilburg. De derde editie van het evenement zal daarbij voor het eerst ruimte maken voor een Hoofdtelefoon Special.

De Hoofdtelefoon Special is een combinatie van demonstraties, introducties en workshops. Onderdeel van de line-up zijn een aantal nieuw of zeer recent geïntroduceerde modellen headsets van onder meer Focal, KEF, Sennheiser en Bowers & Wilkins.

Nieuwe hoofdtelefoons

Zo introduceert Focal op de show haar nieuwe hoofdtelefoon, de Focal Clear. Daarnaast is de gehele lijn te beluisteren: Utopia, Clear, Elear, Listen, Sphear & Spark. Quad-raad introduceert een nieuwe elektrostatische hoofdtelefoon, de Sonoma ONE, die wordt geleverd inclusief hoofdtelefoonvoorversterker.

Ook bij Bowers & Wilkins wordt een nieuw model geintroduceerd, de PX. Een noise cancel draadloze koptelefoon met veel geweldige extra functies en een fantastische App. Uiteraard zijn ook de P9, de P5 Wireless en de P7 Wireless aanwezig. Bij KEF wordt ook hard gewerkt aan de hoofdtelefoon range en daar vinden we de nieuwe Space One Wireless in het assortiment, te beluisteren samen met de leuke draadloze new media producten.

De koptelefoon der koptelefoons, de Sennheiser HE1, de opvolger van de legendarische Orpheus, is op de show aanwezig en te beluisteren. Deze wil je een keer hebben gehoord! Ook introduceert Sennheiser haar nieuwe high-end hoofdtelefoon versterker, de HDV 820, die te beluisteren is met de nieuwe HD 660 S en natuurlijk met de HD800 S.

Terrason Audio verworf onlangs het importschap van de Audeze hoofdtelefoonsÊen zal aanwezig zijn, en bij Sony is onder meer het high-end topmodel MDR-Z1R enÊde nieuwe WH-1000XM2 Bluetooth Noise Cancel hoofdtelefoonÊte beluisteren.


EDITORS' CHOICE