NIEUWSiEar Tilburg

Audio Show iEar’ 2017 weer in Willem II-stadion

Op 11 en 12 november is het zover, de jaarlijkse Audio Show iEar’ 2017 in het Willem II-stadion te Tilburg. Er zullen ruim vijftig merken in dertig luisterruimtes aanwezig zijn.

De Audio Show iEar’ 2017 biedt veel, gevarieerde en uitgebreide demonstraties van het beste wat er op de audiomarkt verkrijgbaar is. Een mix van toegankelijke en betaalbare audio-apparatuur tot en met de exclusieve topproducten.

Als locatie is gekozen voor het Willem II-stadion in Tilburg. Een evenementenlocatie die de ruimte kan bieden aan deze hifi-show. Het Willem II-stadion is gemakkelijk te bereiken vanaf de naast gelegen snelweg A58 met zeer ruime en gratis parkeergelegenheid direct voor de deur.

iEar’ zorgt ook dit jaar tijdens de hifi-beurs voor volop primeurs en speciale gasten en een grote schare aan deelnemende Audio importeurs en fabrikanten. Allen met interessante producten, demonstraties en workshops. Houdt het nieuws en de aankondigingen in de gaten op de speciale website en/of Facebook-pagina. Daar lees je alles over de deelnemers die er staan en welke producten ze zullen presenteren.

Zie ook ons videoverslag van de editie in 2016:


EDITORS' CHOICE