WireWorld Starlight 8 75 Ohm digitale audio RCA (lengte 2 meter)

237 x bekeken | geplaatst op 28 maart 2024

€ 100,-



kenmerken

Merk Wireworld cable
Categorie Interlinks
Type Starlight 8
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2024
Geplaatst op 28-03-2024

Beschrijving


De WireWorld Starlight 8 75 Ohm digitale audio kabel met RCA- uitvoering en is ontworpen om een optimale signaaloverdracht en geluidskwaliteit te bieden voor digitale audio. Deze kabel maakt gebruik van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen om de prestaties van je digitale audio-systeem te verbeteren.
De Starlight 8 75 Ohm digitale audio kabel maakt gebruik van de gepatenteerde DNA Helix-technologie van WireWorld, die de impedantie van de kabel vermindert en zorgt voor een gelijkmatige signaaloverdracht. Dit resulteert in een helderder, meer gedetailleerd geluid en een betere weergave van de muziek. De kabel is ook voorzien van een zilveren coating die de signaaloverdracht verbetert en ruis en interferentie minimaliseert.
De Composilex 3 isolatie van de kabel minimaliseert ook de ruis en interferentie, waardoor de kabel een nog betere signaaloverdracht biedt. De WireWorld Starlight 8 75 Ohm digitale audio kabel is geschikt voor een breed scala aan digitale audio-systeemcomponenten en kan gebruikt worden in zowel high-end home-audiosystemen als professionele studio`s.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige digitale audio kabel om de prestaties van je digitale audio-systeem te verbeteren, dan is de WireWorld Starlight 8 75 Ohm digitale audio kabel een uitstekende keuze. Met zijn geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen biedt deze kabel een optimale signaaloverdracht en een uitzonderlijke geluidskwaliteit.


Specificaties
ONTWERP: Tri DNA Helix?SIGNAALGELEIDERS: 3 (16 strenggroepen) 26AWG | 0,13 vierkante mm?
GELEIDERMATERIAAL: Met zilver bekleed OFC
?ISOLATIE: Composilex 3?
STEKKER CONTACTEN: Met zilver beklede OFC?
OPMERKING: STV (RCA naar RCA) 75 Ohm

Lengte: 2 meter
Nieuwprijs Euro 200,= Vraagprijs euro 100,=




EDITORS' CHOICE