Nime Audio Design Mya, Demomodel

494 x bekeken | geplaatst op 14 november 2023

€ 9.750,-kenmerken

Merk * Anders
Categorie Luidspreker front
Type High-End Loudspeaker
Serienummer
Conditie Nieuw
Bouwjaar
Geplaatst op 14-11-2023

Beschrijving


Nime Audio Design Mya
Retailprijs : € 12.500,00
Ons Demomodel nu voor : € 9.750,00 !

Wij hebben momenteel een demo set te koop in de hoogglans zwarte uitvoering. Deze set verkeert in een absolute nieuwstaat en wordt geleverd inclusief de originele verpakking. Vraag ons gerust naar de prijs van onze demo set, inruil mogelijk.

NL.
Algemeen : De Nime Audio Design Mya is het kleinste model van deze Italiaanse luidspreker fabrikant

Techniek : De Nime Audio Design Mya is een zeer geavanceerde luidspreker. De Mya is gemaakt van HDF, massief hout en RVS. Om te beginnen valt de vorm op. En deze vorm is er niet voor niets. Als je een luidspreker wilt met een klein afstralend oppervlak, om ze de afbeeldingsweergave te optimaliseren, dan moet je wel voldoende inhoud van de behuizing hebben. Anders krijgen de drivers stress, en ontstaan kastresonanties, en dat hoor je direct terug in het geluid. De behuizing is diep, maar loopt ook schuin omhoog. Ook heeft de kast geen parallelle wanden. De kast is een technisch wondertje en zeer lastig te maken. De drivers zelf komen van Accuton uit Duitsland. Deze units behoren tot het beste wat er op de markt te verkrijgen is. Een 17cm keramische unit met een foam kern, en een puur keramische tweeter, met een neodymium magneet, zorgen voor de electro/akoestische omzetting. Topunits, en deze zorgen voor een zeer fraai open en zuiver, maar ook stressvrij geluid. De drivers zijn gemonteerd in een gefreesde RVS voorplaat. Voor de stevigheid en de precisie. De stand is een geïntegreerd onderdeel van de Mya. De Stand zorgt voor de juiste hoogte van de afstraling. Ook is in de stand het wisselfilter gemonteerd. Dit heeft grote klankmatige voordelen. Wisselfilters hebben last van trillingen, want de componenten veranderen van waarde door de trillingen. De onderdelen van het wisselfilter zijn van zeer hoge kwaliteit. Mundorf Condensatoren en OFC vlakdraadspoelen. De luidspreker connectors zijn de beste WBT units, van OFC koper, en zwaar verguld. Enkel het beste is goed genoeg. De stand is voorzien van een fraaie massief RVS voet met spikes. De technische eigenschappen staan dus op zeer hoog niveau, maar ook klankmatig is de Nime Audio Design Mya zeer bijzonder.

Luisteren : De Nime Audio Design Mya klinkt uitstekend. Na een behoorlijke inspeelperiode vallen een paar dingen op. De Nime Audio Design Mya klinkt zeer open en zuiver, maar ook is er sprake van warmte en body. De Nime Audio Design Mya heeft ook een erg fraaie basweergave. Het laag gaat veel dieper door dan je zou verwachten. Niet alleen de hoeveelheid laag is dik in orde, maar vooral de kwaliteit is erg goed. Fraaie bassloopjes komen loepje zuiver uit de Mya. De Nime Audio Design Mya klinkt bovendien uitmuntend met zowel buizenversterkers als transistorversterkers, en ook met moderne klasse D versterkers speelt de Mya fantastisch. Je hoeft ook totaal niet hard te spelen om van de Mya te genieten.de Nime Audio Design Mya is een zeer muzikale luidspreker met een fantastisch uiterlijk. De Nime Audio Design Mya is een aanwinst in ons pakket.

Specificaties van deze luidsprekers :

Merk : Nime Audio Design Italië
Model : Mya
Type : 2-Weg Monitorluidspreker met Geïntegreerde Stand
Garantie Ohm-Audio B.V. : 60 Maanden
Inputterminal : Single Wiring Inputs
Connectoren : WBT Luidsprekeraansluitingen voor Spades en/of Banaanstekkers
Gewicht : 33 Kg Netto per Luidspreker
Afmetingen : 108cm H x 28cm D x 70cm Diep
Gevoeligheid : 88dB / 1 meter
Impedantie : 8 Ohm
Aanbevolen Versterkervermogen : 15-120 Watt
Uitvoering : Pianoblack / RVS. Andere kleuren op aanvraag
Inruil : Bespreekbaar
EDITORS' CHOICE