Artikelen van fotograaf Jochem GeerdinkUitstel van betaling voor Loewe

Gepubliceerd op 16 juli 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
Loewe IFA 2012 - 31082012Het nieuwste slachtoffer van de wereldwijde economische crisis heet Loewe. De Duitse fabrikant heeft vandaag uitstel van betaling aangevraagd. Vooral de afgenomen vraag naar de luxe - peperdure - designertoestellen van Loewe, wordt de Duitsers zo goed als zeker fataal. Al zijn er plannen voor een doorstart.
lees verder>>

Bowers & Wilkins Factory Tour

Gepubliceerd op 14 juni 2013
Auteur: Jochem Geerdink
Fabriek tour Begonnen in een werkplaats van een elektronicazaak in het zuiden van Engeland, groeide Bowers & Wilkins uit tot één van de bekendste, en meest geprezen, luidsprekerfabrikanten ter wereld. HiFi.nl stak op uitnodiging het Kanaal over om een kijkje te nemen in de fabrieken en het ontwikkelingscentrum van het bedrijf.
lees verder>>

Eerste kennismaking met Sonos Playbar

Gepubliceerd op 16 februari 2013
Auteur: Jochem Geerdink
Sonos PlaybarAls eerste winkel in Nederland mocht Hi-Fi Klubben Amsterdam donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 februari de spiksplinternieuwe Sonos Playbar aan het publiek tonen. Zelfs de pers krijgt pas aanstaande dinsdag de officiële demonstratie. Maar na het ronkende persbericht dat afgelopen dinsdag onze mailbox bereikte, waren we zó nieuwsgierig geworden, dat we daar eigenlijk niet op konden wachten. Dus hup, de auto in en op naar de hoofdstedelijke Rijnstraat.
lees verder>>

Samsung brengt 85 inch TV naar CES

Gepubliceerd op 14 november 2012
Auteur: Redactie HiFi.nl
Samsung TVSpecificaties ontbreken nog, maar duidelijk is wel dat Samsung tijdens de komende editie van CES in Las Vegas voor het eerst een 85 inch ultra-hd-tv zal tonen.
lees verder>>

Tivoli Audio Radio Silenz Hoofdtelefoon

Gepubliceerd op 30 september 2012
Auteur: Jochem Geerdink
Radio Silenz - 30092012Wanneer je aan Tivoli Audio denkt, dan denk je toch vooral aan de kekke tafel- en wekkerradiootjes die het bedrijf al jaren op de markt brengt. Maar met de introductie van de Radio Silenz tijdens IFA 2012 melden de Amerikanen zich ook - voor het eerst - op de hoofdtelefoonmarkt. Prima aanleiding om in het kader van onze Hoofdtelefoonmaand de Radio Silenz eens onder de loep te leggen.
lees verder>>

IFA 2012: Tussen de bomen het bos vinden

Gepubliceerd op 8 september 2012
Auteur: Jochem Geerdink
Samsung IFA 2012 geerdink 2  -07092012Meerdere records werden gebroken tijdens IFA 2012 in Berlijn. Zo noteerde ’s werelds grootste consumentenelektronicabeurs niet alleen een bezoekersrecord, ook werden niet eerder zoveel nieuwe producten gelanceerd als tijdens deze editie van het zesdaagse evenement in de Messe Berlin. Een korte terugblik. Een eerste bezoek aan IFA is zoals toen je als kleine jongetje of meisje voor het eerst naar de De Efteling ging. Kneiterdruk, maar je kijkt verwonderd je ogen uit. 
lees verder>>

in-akustik ‘misdadig’ high-end op de IFA

Gepubliceerd op 6 september 2012
Auteur: Redactie HiFi.nl
IFA 2012 In-Akustik Geerdink - 06092012We sluiten ons IFA 2012 nieuws af met In-Akustik. Het is op de IFA goed zoeken naar echte high-end merken. in-akustik behoort zeker tot die categorie. Al lijkt het op de IFA-stand net alsof het team van C.S.I. de crime scene heeft bezocht. Een zwarte handafdruk wijst op sporenonderzoek, maar blijkt een handig middel om de bezoekers die net bekend zijn met het merk te wijzen op de onzichtbare speakers van in-akustik.
lees verder>>

Sonos zet SUB in etalage op IFA 2012

Gepubliceerd op 6 september 2012
Auteur: Redactie HiFi.nl
Sonos IFA 2012 Geerdink - 06092012Op de stand van Sonos op IFA 2012 vinden we weliswaar niets écht nieuws, we zien wel de pianozwartgelakte Sonos SUB trots glimmen tussen de al bestaande producten. Het Amerikaanse bedrijf wachtte namelijk niet tot de beurs in Berlijn om het nieuwste product te introduceren, de SUB werd begin juni al gepresenteerd.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE