Artikelen van fotograaf Jiri BüllerLees ook het verslag van X-fi 2012

Gepubliceerd op 3 oktober 2012
Auteur: Marc Brekelmans en Max Delissen
X-fi 2012 verslag Look & Listen

Je kunt er niet omheen: de hifi-industrie is weer neergestreken in het Koningshof in Veldhoven, de plek waar jarenlang de VAD show werd georganiseerd.

De keuze van de VAD organisatie om naar een modernere en meer centraal in Nederland gelegen locatie te verhuizen was een moedige, en wellicht noodzakelijke, poging om de hifi-industrie onder de aandacht te brengen van een bredere doelgroep. Helaas blijkt de audiomarkt weerbarstiger dan gedacht en keren we in 2012 weer terug naar de vertrouwde locatie in Veldhoven. De vaste bezoekers van de VAD - en nu dus de X-fi - malen er echter niet om: er zijn louter positieve geluiden te horen in de wandelgangen. Blijkbaar is er onder hifi-liefhebbers een grote behoefte aan deze traditionele show-opzet. 

lees verder>>

X-fi High End Audio Show 2012

Gepubliceerd op 27 september 2012
Auteur: Redactie HiFi.nl
X-fi 2011Aankomend weekend (zaterdag 29 en zondag 30 september) kunnen hifiliefhebbers hun hart op halen in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven. Daar vindt namelijk al weer de derde X-fi High End Audio Show plaats (back to the roots!).Na de twee succesvolle edities in Utrecht is er besloten om de show te organiseren in Veldhoven, en wel in het riante Koningshof, waar tot en met 2009 de VAD Show jarenlang plaatsgevonden heeft. Entree voor de X-fi High End Audio Show zal zes euro bedragen. Op HiFi.nl/X-fi kun je je alvast inlezen, want daar vind je al het nieuws over de aanwezige partijen. 
lees verder>>

Recordpal aanwezig op X-fi show

Gepubliceerd op 6 augustus 2012
Auteur: Redactie HiFi.nl
Recordpal682012Recordpal is een jonge onderneming die zich richt op de online verkoop van nieuwe LP’s en accessoires, zoals draaitafels, draaitafel elementen, hoofdtelefoons en platenwasmachines. Op afspraak verzorgen zij demonstraties en geven advies over verschillende producten.
lees verder>>

Hi-Visit Audiofile

Gepubliceerd op 9 december 2011
Auteur: Redactie HiFi.nl
Hi-Visit AudiofileAudiofile, gevestigd in het idyllische Brabantse dorpje ‘s Gravenmoer, wordt gedreven door Michel Keyner (43), een gepassioneerde ondernemer. De zaak is gespecialiseerd in monitorspeakers, geïntegreerde versterkers en streaming audio. De klanten die Keyner over de vloer krijgt - uit heel Nederland, België en Duitsland - krijgen alle tijd en aandacht. “Muziek is emotie, maar het kopen van apparatuur ook.”’s Gravenmoer, tussen Tilburg en Breda, is een van de mooiste dorpjes van Brabant. Midden in de karakteristieke, lommerrijke Hoofdstraat, in een meer dan honderd jaar oud pand, is Audiofile gevestigd. Een prachtige locatie voor een hifi-zaak met een uniek assortiment en een eigenzinnige filosofie.
lees verder>>

Verslag X-fi High-End Audio Show 2011

Gepubliceerd op 25 oktober 2011
Auteur: Eric de Boer
X-fi 2011 showverslagTijdens het mooie oktoberweekend van 22 en 23 oktober viel de X-fi High-End Audio show wederom samen met de in het buurcomplex gehouden AV-NU. Veel ruimtes op diverse verdiepingen van het Utrechtse NH Hotel deden dienst als demoruimte van meer dan dertig deelnemende winkels en importeurs. Hifi.nl proefde voor u van de sfeer van dit succesvol gebleken evenement.
lees verder>>

`Vinylverkoop draait weer op volle toeren`

Gepubliceerd op 9 oktober 2011
Auteur: Dieter van den Bergh
RecordPal coverDe audiofiele online vinylshop RecordPal is pas een maand open, maar de animo is groot, merkt eigenaar Roy Henkelman. We namen een kijkje tussen het zwarte goud in Hedel, bij Den Bosch.
lees verder>>

Teufel breidt uit

Gepubliceerd op 30 september 2011
Auteur: Redactie HiFi.nl
Teufel event 2011In het nazomerse show- en persevenementenseizoen heeft ook het Duitse Teufel van zich laten horen. Het merk dat vorig jaar haar dertigste jubileum vierde, organiseerde deze week in het Amsterdamse Rialto een bijeenkomst om uit te kunnen weiden over de plannen, de producten, en de perspectieven.
lees verder>>

Showverslag Café Engels

Gepubliceerd op 24 april 2011
Auteur: Guido de Kanter
Cafe Engels 2011Het was een mooi hifi-weekend 16 en 17 april in het Rotterdamse Café Engels. Honderden liefhebbers lieten zich niet afleiden door het mooie weer, maar kwamen naar de Café Engels Show 2011 toe, dat ook dit jaar weer plaatsvond tegelijk met De Doelen Lente Hifi Show. Er was in Café Engels veel bijzonders te zien en te horen. De exposerende importeurs lieten hun nieuwste modellen zien, en demo-installaties van hoog niveau vertoonden hun kunsten. 
lees verder>>

EDITORS' CHOICE