Artikelen van Philip van DeijkAyon Falcon-S

Gepubliceerd op 24 november 2005
Auteur: Philip van Deijk
Ayon Falcon-S (c) XingoTot op heden hebben vele andere speakers nog niet kunnen overtuigen dat zij op de meeste fronten heer en meester zijn over mijn Avalons. Dat de Ayon`s dat voor het overgrote deel wel waren zegt iets over de kwaliteit.
lees verder>>

Leben CS300

Gepubliceerd op 1 september 2005
Auteur: Philip van Deijk
Leben CS300 versterker (c) XingoElke keer nadat een gerecenseerd apparaat mijn luisterruimte heeft verlaten vraag ik me af of ik het apparaat zou kopen voor het bedrag waarvoor het te koop staat. Soms is dat volmondig ja en soms heb ik mijn twijfels.
lees verder>>

De Top 10 van...Phil

Gepubliceerd op 30 juni 2005
Auteur: Philip van Deijk
De Top 10 van...Phil van DeijkWekelijks publiceren wij de favoriete albums en films van onze auteurs, een leuke leiddraad voor uw platen en filmcollectie. Deze week de favoriete albums van hardware recensent; Phil van Deijk. Helaas kijkt Phil te weinig film om ook een top 10 films op te geven.
lees verder>>

Consonance Droplet CDP-5.0

Gepubliceerd op 23 juni 2005
Auteur: Philip van Deijk
Consonance Droplet  CDP-5.0 (c) XingoWat je van ver haalt is lekker. Dat is een overbekend spreekwoord waar een kern van waarheid in schuilt. We boffen met dit spreekwoord, want de uithoeken van de wereld komen steeds sneller dichterbij.
lees verder>>

Chord CPM2600

Gepubliceerd op 26 mei 2005
Auteur: Philip van Deijk
Chord CPM2600 (c) XingoHet is Engels, het is anders, het is uitzonderlijk. In prijs en naar men zegt, in kwaliteit. De Chord CPM2600 is typisch een voorbeeld van de vraag: “is high end het geld wel waard”.
lees verder>>

Superlatieven

Gepubliceerd op 12 mei 2005
Auteur: Philip van Deijk
Superlatieven (c) XingoEnkele weken geleden sprak onze hoofdredacteur René van Es, in een redactionele noot, dat ik mij nooit in superlatieven uitdruk. Daar heeft hij helemaal gelijk in, maar uiteraard heeft dat een reden.
lees verder>>

Alesis Monitor One MkII

Gepubliceerd op 14 april 2005
Auteur: Philip van Deijk
Alesis Monitor One Mk IINieuw kopen is niet voor iedereen weggelegd. Zeker niet voor de jonge generatie muziekliefhebbers. Maar soms kan door goed zoeken of dankzij tips van anderen met weinig geld een heel leuke set neergezet worden.
lees verder>>

Lente HiFi `05 - verslag 7

Gepubliceerd op 24 maart 2005
Auteur: Philip van Deijk
Sharkwire (c) XingoHiFi.nl was aanwezig op de Doelen Lente Hifi Show 2005 en doet verslag voor u. In deel 7 aandacht voor Eurogram, Dimex, Xanadu, Joenit, More Music, Nutters, Sharkwire, BSA en Monitor Audio.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE