Artikelen van Menno BonnemaErvaring: Bowers & Wilkins CCM en CWM Cinema 7

Gepubliceerd op 14 januari 2017
Auteur: Menno Bonnema
bowersLuidsprekerfabrikant Bowers & Wilkins timmert meer en meer aan de weg met haar nieuwe in-wall en in-ceiling luidspreker-productrange. Met de introductie van de CCM Cinema 7 en de CWM Cinema 7 lijken de Britten een sterke troef in handen te hebben om menig muur en plafond in een ware wall of sound om te toveren.
lees verder>>

Test Teufel Rockster XS: hoe ver kun je gaan?

Gepubliceerd op 26 november 2016
Auteur: Menno Bonnema
Teufel test t thuisMuziekbeleving vindt al lang niet meer alleen in de woonkamer plaats. Dankzij de vele draadloze Bluetooth speakers is luisteren naar je favoriete muziek in het hele huis (en daarbuiten) mogelijk. Om te kijken hoe ver je kunt gaan met een Bluetooth speaker, schakelden wij het thuistest-panel maar weer eens in.
lees verder>>

HiFi.nl Special 9: Seagate

Gepubliceerd op 19 oktober 2016
Auteur: Menno Bonnema
LacieOp onze oproep voor het testen van een Seagate product, kregen we een ruime respons. Dat hadden we ook wel verwacht – vorig jaar was het aantal aanmeldingen voor een vergelijkbare actie ook al enorm. Een van de testers was Edwin van Laar, die de LaCie Rugged Mini tot het uiterste testte.
lees verder>>

Seagate Testers Adventure: ieder zijn eigen Seagate

Gepubliceerd op 28 september 2016
Auteur: Menno Bonnema
SeagateEen aantal weken geleden deden we een nogal persoonlijke oproep aan onze lezers. Gezocht: een creatieveling, een avonturier, een filmliefhebber of een wildlife-fotograaf. Alle vier mochten ze van ons een verschillend Seagate product testen. En vervolgens hun bevindingen met ons delen. Die bevindingen kun je nu hier lezen.
lees verder>>

Hoor je het verschil tussen hi-res en mp3?

Gepubliceerd op 28 augustus 2016
Auteur: Menno Bonnema
hi-resHi-res audio is hot: streamingdiensten die audio in FLAC aanbieden worden steeds populairder en steeds meer apparatuur kan hi-res audio aan. Daar zijn wij uiteraard erg blij mee, dus ook op hifi.nl lees je er regelmatig over. Maar kun je het verschil tussen hi-res audio en een simpel mp3’tje eigenlijk wel horen? Vijf uitverkoren kandidaten deden voor ons de thuis-test.
lees verder>>

Review Dynaudio Xeo 2: kleine kameleon

Gepubliceerd op 26 augustus 2016
Auteur: Menno Bonnema
Dynaudio Xeo 2Met de Xeo 2 komt Dynaudio met haar kleinste, draadloze, actieve luidspreker. Kan zoiets kleins groots presteren? En wat kun je zoal met deze speakers doen?
lees verder>>

Getest op straat: de Bowers & Wilkins P5 Wireless

Gepubliceerd op 5 augustus 2016
Auteur: Menno Bonnema
zomerweek 2De Britse producenten van het betere geluid Bowers & Wilkins brachten in 2010 een fenomenale hoofdtelefoon op de markt: de P5. Die kreeg lovende woorden en lyrische recensies alom. Nu is er de P5 wireless. Kan de hoofdtelefoon zonder snoer net zo imponeren als zijn bedraadde voorganger? Die vraag gingen we deze keer niet zelf beantwoorden. We gingen maar weer eens op pad. In Antwerpen peilden we de mening van de man en vrouw op (een warme) straat.
lees verder>>

Review: BeoPlay A1

Gepubliceerd op 4 augustus 2016
Auteur: Menno Bonnema
ZomerweekB&O PLAY heeft begin dit jaar de BeoPlay A1 geïntroduceerd. Na in de markt van portable Bluetooth speakers te zijn getreden met de BeoPlay A2, heeft B&O PLAY kennelijk de smaak te pakken gekregen. Nu is er dan de BeoPlay A1, de kleinste Bluetooth speaker van het merk ooit. Kan deze speaker nog potten breken in dit overvolle marktsegment?
lees verder>>

EDITORS' CHOICE