Artikelen van fotograaf Robin LooyVerslag Audio Show Alkmaar 2013 - Deel I

Gepubliceerd op 20 februari 2013
Auteur: Marc Brekelmans en Max Delissen
ASSA 2013 verslagDe Audio Show Studio Alkmaar, oftewel de ASSA, zo werd hij dit jaar aangekondigd. Ben Hoedjes, de organisator, spreekt liever van de Highend Audioshow, terwijl het publiek het liefdevol de ‘AZ-Show’ noemt.
lees verder>>

Verdeling HiFi.nl Community-prijzen

Gepubliceerd op 18 februari 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
Community prijzenpakket AZ-showVandaag hebben we een hele mooie stapel emails de deur uit kunnen doen. We hebben immers een aantal interessante voordelen beloofd aan de leden van de HiFi.nl Community, en één ervan is automatische deelname aan de loterij die we in samenwerking met de Audio Show Alkmaar en haar deelnemers op konden zetten.
lees verder>>

Prijzengala bij Hi-Fi Klubben Utrecht

Gepubliceerd op 21 november 2012
Auteur: Redactie HiFi.nl
Hi-Fi Klubben UtrechtOnder massale belangstelling vond donderdag 25 oktober in Utrecht de Grand Opening van de derde winkel van Hi-Fi Klubben door niemand minder dan Kyteman plaats. De bezoekers konden tijdens die opening meedingen naar vele prijzen. Variërend van hoofdtelefoons tot een compleet audio systeem met Kytemans releases op vinyl, gesigneerd door de meester zelf.
lees verder>>

Hi-Fi Klubben feestje met Kyteman

Gepubliceerd op 27 oktober 2012
Auteur: Redactie HiFi.nl
Hi-Fi Klubben UtrechtHi-Fi Klubben opende donderdag in Utrecht alweer de derde vestiging in Nederland. Alhoewel, officieel is het pas de eerste échte vestiging van de van origine Deense winkelketen. Zowel de zaak in Amsterdam als Hilversum betrof namelijk een voormalige winkel van RAF.Ook HiFi.nl meldde zich bij de drukbezochte grand opening in de knusse Mariastraat én bij de aansluitende borrel.
lees verder>>

PRESSzone 2012: Gadgetshow Amsterdam

Gepubliceerd op 14 oktober 2012
Auteur: Redactie HiFi.nl
PresszoneIn het monumentale, voormalig koelpakhuis aan het IJ in Amsterdam vond vorige week de vijfde editie van PRESSzone plaats. Een evenement dat volledig in het teken staat van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van innovatie & technologie, gadgets, internettoepassingen en diensten. Ook voor de hifiliefhebber was er genoeg te zien.  
lees verder>>

Een rondje New Music 2012

Gepubliceerd op 10 oktober 2012
Auteur: Redactie HiFi.nl
New Music 2012 verslagIn de lommerrijke omgeving van Chateau de la Hulpe bij Brussel vond op zaterdag 6 en zondag 7 oktober de vierde editie van New Music Belgian hifi show plaats. Ook HiFi.nl reisde af naar conferentiecentrum La Dolce Hulpe om tussen de ons al bekende apparatuur toch nog een paar krenten aan te treffen.
lees verder>>

Qobuz high end streaming op New Music

Gepubliceerd op 8 oktober 2012
Auteur: Redactie HiFi.nl
New Music 2012 QobuzHet afgelopen weekend vond in Brussel een geslaagde vierde editie van de New Music Belgian Hifi Show plaats. We hebben de tweede showdag benut om alle aanwezige partijen af te lopen, en zullen uitgebreid verslag doen zodra we het verhaal ook lopend hebben gekregen. Tot die tijd alvast één nieuwsberichtje uit Brussel - van de hifi streamingdienst Qobuz, die langzaam ook naar de Benelux onderweg is. 
lees verder>>

Kharma en de kunst van mooi leven

Gepubliceerd op 6 oktober 2012
Auteur: Rob van Ginneken
Kharma and the art of living wellJezelf verwennen in en om je eigen huis is zo langzamerhand tot een ware kunst verheven. Onder de naam The Art of Living Well laat een aantal premium merknamen op een speciale locatie in Den Bosch gezamenlijk zien wat er op dat vlak allemaal mogelijk is als je daar een paar centen voor te besteden hebt.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE