Prijzengala bij Hi-Fi Klubben Utrecht

Onder massale belangstelling vond donderdag 25 oktober in Utrecht de Grand Opening van de derde winkel van Hi-Fi Klubben door niemand minder dan Kyteman plaats. De bezoekers konden tijdens die opening meedingen naar vele prijzen. Variërend van hoofdtelefoons tot een compleet audio systeem met Kytemans releases op vinyl, gesigneerd door de meester zelf.

Komende zaterdag 24 november krijgen elf gelukkige winnaars om 11.00 uur hun prijzen overhandigd in de winkel aan de Mariastraat 34, met daarbij een korte demonstratie van de fraaie audioapparatuur die zij hebben gewonnen.

Het van oorsprong Scandinavische Hi-Fi Klubben richt zich op goed geluid in de breedste zin van het woord. Met ruim tachtig winkels in Denemarken, Noorwegen en Zweden is Hi-Fi Klubben de grootste leverancier van hoge kwaliteit geluid in Scandinavië voor elk budget. Met drie winkels brengt Hi-Fi Klubben dit nieuwe geluid naar Nederland. Meer winkels volgen in snel tempo.

Kyteman, de artiestennaam van Utrechter Colin Benders, is muzikant, componist en bandleider van The Kyteman Orchestra. In 2009 won hij de Popprijs en met zijn orkest speelde hij op vrijwel alle grote podia en festivals van Nederland waaronder Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz. The Kyteman Orchestra tourt dit najaar nog in Nederland.


EDITORS' CHOICE