Artikelen van fotograaf PHOTO40Poulissen Audio Video - Alleen perfectie telt

Gepubliceerd op 26 maart 2014
Auteur: Redactie HiFi.nl
Hi-Visit Poulissen Hifidelity JaarboekPoulissen Audio Video Center viert in 2014 zijn twintigste levensjaar in. Een unieke prestatie, zeker als je bedenkt dat het bedrijf ondanks de crisis gewoon doorgroeit. En ja, wie voor de tweede keer op rij de titel 'Hifi winkel van het jaar' wint, hoeft dan eigenlijk weinig meer uit te leggen. Maar, zo zegt eigenaar Gerard Poulissen, "Bewijzen moeten we ons nog steeds, onze klanten verwachten niet anders."
lees verder>>

Mystery shopping - Winkelen in de hifi

Gepubliceerd op 3 maart 2014
Auteur: Redactie HiFi.nl
Hifidelity Mystery ShopperVrijwel elke liefde voor hifi heeft zijn oorsprong in de tienerkamer, waar met het old-school stereotorentje de eerste kennismaking met audioapparatuur plaatsvindt. De stap daarna, met de aankoop van een kek setje en dito speakers, is vaak al iets interessanter. Maar wat volgt dan?
lees verder>>

Twee Meter Sessies vanaf april te zien bij Fox

Gepubliceerd op 23 februari 2014
Auteur: Redactie HiFi.nl
FWD*HiFi Dagen dag 1Tijdens de FWD*HiFi-Dagen in Radio Kootwijk had Jan Douwe Kroeske nog brekend nieuws te melden: 'zijn' 2 Meter Sessies keert terug op televisie. Niet bij Veronica, maar bij Fox.
lees verder>>

Lexicom Multimedia Stelt Samen - Linn, Kaleidescape en Audio Physic

Gepubliceerd op 3 februari 2014
Auteur: Redactie HiFi.nl
Lexicom Stelt SamenIn de rubriek De Specialist Stelt Samen vragen we hifi-dealers om voor onze lezers in de luisterruimte een bijzondere set bij elkaar te zetten, en de verschillende keuzes toe te lichten om audioliefhebbers enthousiast te krijgen, zelf eens te gaan luisteren.
lees verder>>

Radio Kootwijk zendt weer uit

Gepubliceerd op 30 januari 2014
Auteur: Redactie HiFi.nl
Radio Kootwijk zendt weer uit, en dat zullen we weten! Het is deze maand 85 jaar geleden dat Koningin-moeder Emma deze communicatieverbinding voor het eerst gebruikte om Nederlands-Indië te bereiken, en dat vieren we op zaterdag 22 & 23 februari met de (gratis) FWD*HiFi-dagen, door samen met onze lezers het zendstation weer in gebruik te nemen.
lees verder>>

Zelf speakers bouwen op de FWD*HiFi-dagen

Gepubliceerd op 25 januari 2014
Auteur: Gastauteur
SpeakerCampOp de FWD*HiFi-Dagen (zaterdag 22 en zondag 23 februari) willen we je de mogelijkheid bieden om zelf luidsprekers te gaan maken, in een samenwerkingsverband tussen de FWD*HiFi-Community en Jan Didden van Linear Audio.
lees verder>>

Hifidelity XS 53 - Poulissen Audio Video Center

Gepubliceerd op 7 januari 2014
Auteur: Redactie HiFi.nl
Hifidelity XS 53“Alleen perfectie telt.” Het is niet alleen de slogan, maar ook de leefwijze van Poulissen Audio Video Center uit Roermond. In de twintig jaar dat de Limburgse speciaalzaak nu bestaat werd het familiebedrijf meermaals onderscheiden, zowel vanuit de branche als door consumenten. Maar, zo stelt eigenaar Gerard Poulissen, “bewijzen moeten we ons nog steeds”.
lees verder>>

2 Meter Sessies mini-documentaire

Gepubliceerd op 21 december 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
2 Meter Sessies docuJan Douwe Kroeske en 2 Meter Sessies zijn sinds september terug op de Nederlandse televisie. Om dat te vieren, en omdat we 22 en 23 februari 2014 de FWD*HiFi-Dagen organiseren in Radio Kootwijk met Jan Douwe als gastheer, zochten we de programmamaker op tijdens de opnames van een nieuwe 2 Meter Sessie.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE