Artikelen van fotograaf PHOTO40AudioQuest Test ’T Thuis – Bij de winnaar op bezoek

Gepubliceerd op 7 december 2013
Auteur: Menno Bonnema
Audioquest BezoekAudioQuestion: zou je de nieuwste generatie kabels van het Amerikaanse AudioQuest niet eens een keer zelf willen uitproberen? Dat was de vraag die we in eerder dit najaar stelden. Tien deelnemers gingen vervolgens aan de slag met een koffer vol kabels, en een ervan hoefde ze bovendien niet meer terug te sturen. Vorige week presenteerden we de bevindingen van ons complete lezerspanel, en nu volgt er een lezersbezoek bij de uiteindelijke winnaar: Stanny Eysbroek uit Amsterdam.
lees verder>>

Rhapsody Stelt Samen – PrimaLuna en Sonus faber

Gepubliceerd op 2 december 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
Rhapsody Stelt SamenIn de rubriek De Specialist Stelt Samen vragen we hifi-dealers om voor onze lezers in de luisterruimte een bijzondere set bij elkaar te zetten, en de verschillende keuzes toe te lichten om audioliefhebbers enthousiast te krijgen zelf eens te gaan luisteren.
lees verder>>

Verslag Marantz 14-serie introductie Ken Ishiwata

Gepubliceerd op 26 november 2013
Auteur: Max Delissen
Marantz 14 serieDe introductie van een nieuwe serie van Marantz is altijd iets om even bij stil te staan. Sterker nog, het is iets om bij aanwezig te zijn. Daarom reisde ik onlangs voor hifi.nl naar Leiden, omdat daar bij Hifi Video Centrum Overgaauw de nieuwe 14-serie uit de Premium productlijn voor het eerst te zien en te horen zou zijn. Marantz' brand ambassador Ken Ishiwata was daar twee dagen aanwezig om geïnteresseerden in vier sessies met de nieuwe apparaten kennis te laten maken.
lees verder>>

Audio TV Centrum Stelt Samen – Dynaudio, NAD en Bluesound

Gepubliceerd op 17 november 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
Audio TV Centrum Stelt SamenIn de rubriek De Specialist Stelt Samen vragen we hifi-dealers om voor onze lezers in de luisterruimte een bijzondere set bij elkaar te zetten, en de verschillende keuzes toe te lichten om audioliefhebbers enthousiast te krijgen zelf eens te gaan luisteren.
lees verder>>

Leo Blokhuis en Dynaudio ook bij iEar'

Gepubliceerd op 8 november 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
Community Event Leo BlokhuisEr is een nieuwe kalenderdatum te markeren voor de muzikale tour van Leo Blokhuis; de popprofessor en zijn apparatuur doen vrijdag 22 november iEar' in Tilburg aan voor de volgende etappe.
lees verder>>

Video en foto's Community Event Leo Blokhuis

Gepubliceerd op 6 november 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
Community Event Leo BlokhuisIn oktober vond het eerste HiFi.nl Community Event plaats: 'popprofessor' Leo Blokhuis verzorgde samen met Dynaudio een muzikaal college bij Hi-Fi Klubben in Amsterdam voor al onze leden die zich via de website hadden aangemeld.
lees verder>>

Digitaal Stereo Geduid bij Hi-Fi Klubben

Gepubliceerd op 2 november 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
Hi-Fi Klubben Stelt SamenDigitaal geluid is overal om ons heen, maar dat betekent niet dat de oude bekende waarden en deugden aan de kant geschoven moeten worden. Juist bij het enorme muziekaanbod van dit moment, zowel gratis als betaald, is een goede geluidskwaliteit belangrijker dan ooit.
lees verder>>

Jubileum-nummer Hifidelity XS 50 – Kharma

Gepubliceerd op 2 november 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
Kharma lezersbezoek Eric StaalIn november komt FWD50 uit, het vijftigste nummer in de historie van FWD Magazine, en het eerste nummer dat door de uitgever van HiFi.nl uitgebracht zal worden. Toevallig hebben we in dezelfde maand een andere mijlpaal danwel 'Anniversary Edition': Hifidelity XS nummer 50.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE