Artikelen van Tom van SteenselVijf muzieknieuwtjes uit de entertainmentwereld nr.13

Gepubliceerd op 30 november 2017
Auteur: Tom van Steensel
Vijf muzieknieuwtjes uit de entertainmentwereld nrMet deze week nieuws over Marco Borsato, Hans Teeuwen, Ed Sheeran, Andrea Bocelli en HAEVN.
lees verder>>

Vijf muzieknieuwtjes uit de entertainmentwereld nr.12

Gepubliceerd op 23 november 2017
Auteur: Tom van Steensel
muzieknieuwtjes uit de entertainmentwereld nr.3Met deze week een heleboel jazz en klassieke muziek naar grote muziekdiensten als Apple en Spotify en dubieuze vinyl bootlegs uit de schappen van Action.
lees verder>>

Vijf muzieknieuwtjes uit de entertainmentwereld nr.11

Gepubliceerd op 16 november 2017
Auteur: Tom van Steensel
Vijf muzieknieuwtjes uit de entertainmentwereld nrMet deze week een voorproefje op het nieuwe U2-album via Record Store Day, internationaal MTV-succes voor Lil’ Kleine en heibel over de subsidie voor popmuzikanten.
lees verder>>

Vijf muzieknieuwtjes uit de entertainmentwereld nr.10

Gepubliceerd op 9 november 2017
Auteur: Tom van Steensel
Vijf muzieknieuwtjes uit de entertainmentwereld nrMet deze week een nieuwe lobbygroep van onder meer Spotify en Deezer, een miljoen YouTube-abonnees voor Top Notch en de geschatte omzet van live events in Nederland.
lees verder>>

Vijf muzieknieuwtjes uit de entertainmentwereld nr.9

Gepubliceerd op 2 november 2017
Auteur: Tom van Steensel
Vijf nieuwtjes uit de entertainmentwereld 9Met deze week weer wat nieuwtjes over Pinkpop, Prince even terug in de bioscoop en het debuut van Niall Horan op plek een in de Album Top 100.
lees verder>>

Vijf muzieknieuwtjes uit de entertainmentwereld nr.8

Gepubliceerd op 26 oktober 2017
Auteur: Tom van Steensel
Vijf nieuwtjes uit de entertainmentwereld 8Met deze week een Gouden Plaat voor Ennio Morricone, de blokkering van een nieuwe ticketwet, afgeprijsde vinyl van Suburban en Foo Fighters alsnog op Pinkpop.
lees verder>>

EISA Awards 2017/2018: de winnaars op het gebied van Hifi en Audio

Gepubliceerd op 16 augustus 2017
Auteur: Tom van Steensel
EISA2017FrontVijftig magazines uit twintig Europese landen (waaronder FWD Magazine) kozen de allerbeste producten in categorieën als Audio, Video, Home Theater en Mobile Devices. Wij kijken hieronder naar de winnaars op het gebied van Hifi en Audio.
lees verder>>

Vijf muzieknieuwtjes uit de entertainmentwereld nr.6

Gepubliceerd op 22 juni 2017
Auteur: Tom van Steensel
Vijf nieuwtjes uit de entertainmentwereld 6Met deze week 140 miljoen gebruikers voor Spotify, waarvan er een aantal te maken gaan krijgen met gesponsorde tracks, plus een masterclass van Tom Holkenborg op het Nederlands Film Festival.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE