Artikelen van Patrick HendriksHiVisit EP:Kuiter FirstClass te Groningen

Gepubliceerd op 13 februari 2009
Auteur: Patrick Hendriks
EP: Kuiter FirstClass (c) XingoSinds donderdag 13 november 2008 is de hoofdstad van het Noorden een speciaalzaak rijker: EP:Kuiter FirstClass heeft op die dag haar deuren in Groningen geopend. Het is de 2e winkel van Rene en Bertie Wansleeben en hun zoon Edwin. Naast deze winkel hebben ze een winkel in Appingedam, waar ook witgoed verkocht wordt. Bij EP:Kuiter FirstClass in Groningen draait het alleen om het betere beeld en geluid.
lees verder>>

Luisterbezoek Jean Paul van Deenen

Gepubliceerd op 11 december 2008
Auteur: Patrick Hendriks
Jean Paul van Deenen (c) XingoJean Paul woont in een fraai appartement op de 1e verdieping in een dorp in het noorden van het land. Appartementen en audiofielen vormen soms combinaties die wel eens zorgen voor geluidsoverlast, maar daarvan blijkt gelukkig geen enkele sprake te zijn.
lees verder>>

Sony DAV-IS10

Gepubliceerd op 15 mei 2008
Auteur: Patrick Hendriks
Sony DAV-IS10Het besluit om een surround set aan te schaffen wordt vaak juist niet genomen omdat de minimaal 6 benodigde luidsprekers lastig te plaatsen zijn in de meeste Nederlandse woningen. Sony heeft dat probleem aangepakt door de luidsprekers te verkleinen tot het formaat van een golfballetje.
lees verder>>

Amphion Ion L

Gepubliceerd op 28 februari 2008
Auteur: Patrick Hendriks
Amphion Ion L (c) XingoNu komt Amphion met de ION L, de iets grotere broer van de ION. Alles is wat forser uitgevoerd, hoewel het een relatief kleine luidspreker blijft.
lees verder>>

Kenwood K-Esule

Gepubliceerd op 12 juli 2007
Auteur: Patrick Hendriks
Kenwood EsuleKenwood bestond in 2006 precies 60 jaar, reden voor een feestje. Veel audio-fabrikanten brengen op dit soort momenten speciale componenten op de markt. Zo ook Kenwood.
lees verder>>

Pure Evoke-3

Gepubliceerd op 28 juni 2007
Auteur: Patrick Hendriks
Pure Digital Evoke-3 (c) XingoConclusie: de Evoke-3 is een zeer geavanceerde draagbare radio, die iedere liefhebber van dit soort apparaten zal doen watertanden en ongetwijfeld wordt een nieuwe groep liefhebbers gecreeerd.
lees verder>>

Wim Burgsteijn

Gepubliceerd op 8 maart 2007
Auteur: Patrick Hendriks
Wim BurgsteijnAl begin november vorig jaar zou ik voor een luisterbezoek naar Wim Burgsteijn gaan. Vlak vóór die datum sneuvelde helaas het element van zijn draaitafel.
lees verder>>

HiFi.nl beluistert... Tom PJ

Gepubliceerd op 8 februari 2007
Auteur: Patrick Hendriks
Tom PJWanneer iemand ons verleidt tot een luisterbezoek door aan te geven dat hij goede koffie zet, en wij dan ook nog eens experts genoemd worden, tja, durf dan nog maar eens nee te zeggen.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE