(Gesponsord artikel)HI-VISIT

HiVisit EP:Kuiter FirstClass te Groningen


Patrick Hendriks | 13 februari 2009

Sinds donderdag 13 november 2008 is de hoofdstad van het Noorden een speciaalzaak rijker: EP:Kuiter FirstClass heeft op die dag haar deuren in Groningen geopend. Het is de 2e winkel van Rene en Bertie Wansleeben en hun zoon Edwin. Naast deze winkel hebben ze een winkel in Appingedam, waar ook witgoed verkocht wordt. Bij EP:Kuiter FirstClass in Groningen draait het alleen om het betere beeld en geluid.

De winkel is ondergebracht in de woonmall Kruit & Kramer aan het Hoendiep te Groningen. In deze woonmall zijn diverse winkels ondergebracht die samen een compleet ingericht interieur kunnen verzorgen.

EP:Kuiter FirstClass

Er zijn winkels voor vloeren, wandafwerking, woondecoratie, meubels én natuurlijk beeld- en geluidsapparatuur. Handig, alles wat je voor je interieur nodig hebt onder één dak. De bedrijven werken samen en ondersteunen elkaar. Het levert een interieur op dat samenhang heeft. En op deze manier je huis inrichten scheelt ook nog eens veel tijd, en dat is een schaars goed tegenwoordig. Je kunt in de woonmall daarnaast nog een hapje eten in de sfeervolle brasserie.

EP:Kuiter FirstClass

Sfeervol is ook de winkel van EP:Kuiter. Mooi modern en strak vormgegeven, en doordat er gebruik gemaakt is van fraai notenhout voor diverse elementen ontstaat er een hele prettige sfeer. Rene, eigenaar van deze gloednieuwe winkel, geeft mij een rondleiding en licht de werkwijze en filosofie van hun FirstClass winkel toe.

EDITORS' CHOICE