Artikelen van Ivo van den BroekNieuwe Nest producten: een stap vooruit

Gepubliceerd op 16 juli 2016
Auteur: Ivo van den Broek
nesth eaderNest Labs heeft eind vorig jaar de derde generatie van de Nest Learning Thermostat geïntroduceerd en daarnaast de Nest Protect en Nest Cam vernieuwd. Home Emotion probeerde ze uit.
lees verder>>

Gigaset elements Window & Siren

Gepubliceerd op 25 april 2015
Auteur: Ivo van den Broek
Gigaset_1.jpgGigaset heeft in september vorig jaar Gigaset elements geïntroduceerd, een intelligente connected home-oplossing waarmee je altijd in verbinding staat met wat er in je eigen huis gebeurt. Gigaset elements is een op sensoren gebaseerd cloud-systeem dat na aanschaf van de starter kit met losse componenten uit te breiden is. Zo besluit je zelf welke ramen, deuren of ruimtes je nog wilt voorzien van een sensor. In de vorige editie van Home Emotion voelden we de starterkit aan de tand. Nu volgt een korte blik op de uitbreidingsmogelijkheden ‘window’ en ‘siren’. 
lees verder>>

Humax iHDR-5400C: Koning onder de digitale tv-ontvangers

Gepubliceerd op 5 februari 2015
Auteur: Ivo van den Broek
Humax_5400C_1.jpgHumax behoort sinds haar oprichting in 1989 wereldwijd tot een van de belangrijkste fabrikanten van digitale tv-ontvangers en wordt geprezen om zijn innovatieve techniek. Daarbij besteedt men veel aandacht aan het bedieningsgemak van haar producten. De gebruiker moet op eenvoudige wijze gebruik kunnen maken van alle mogelijkheden die de geavanceerde Humax-producten bieden. Video Emotion voelt het topmodel, de Humax iHDR-5400, aan de tand… 
lees verder>>

Gigaset elements: Een smart home voor iedereen

Gepubliceerd op 31 januari 2015
Auteur: Ivo van den Broek
Gigaset_1.jpgGigaset heeft Gigaset elements geïntroduceerd, een intelligente connected home-oplossing waarmee je altijd in verbinding staat met wat er in je eigen huis gebeurt. Gigaset elements is een op sensoren gebaseerd cloud-systeem dat na aanschaf van de starter kit met losse componenten uit te breiden is. Zo besluit je zelf welke ramen, deuren of ruimtes je nog wilt voorzien van een sensor. Gigaset elements kende eerder al een succesvolle introductie in onder meer Duitsland en Frankrijk - nu is het systeem ook verkrijgbaar in Nederland. Home Emotion voelde het systeem aan de tand… 
lees verder>>

Revo SuperConnect: Radio 2.0!

Gepubliceerd op 19 januari 2015
Auteur: Ivo van den Broek
Revo_1.jpgRevo is een Schotse onderneming die al sinds 2004 DAB radio’s en audiostreamers op de markt brengt. Naast een goede audiokwaliteit vallen ze vooral op door hun bijzondere uiterlijk. Deze zomer heb ik thuis mogen genieten van de Revo SuperConnect. 
lees verder>>

Nest brengt het slimme huis tot leven

Gepubliceerd op 14 januari 2015
Auteur: Ivo van den Broek
Nest_1.jpgNest Labs heeft tijdens een presentatie voor de verzamelde pers eind september de beschikbaarheid aangekondigd van de Nest Learning Thermostat en het Nest Protect: Smoke + Carbon Monoxide alarm op de Nederlandse markt.
lees verder>>

HomeWizard: Meer comfort veiligheid in huis

Gepubliceerd op 10 januari 2015
Auteur: Ivo van den Broek
HomeWizard_1.jpgDe HomeWizard is een innovatief apparaat dat bestaande draadloze apparatuur kan aansturen via je smartphone of tablet. Zo kun je verlichting automatiseren, push-notificaties ontvangen zodra er iets in huis gebeurt, het energiegebruik bijhouden en live meekijken met IP camera’s. Maakte je al gebruik van bijvoorbeeld KlikAanKlikUit, Foscam camera’s of Somfy rolluiken? Dan zijn deze in één keer te automatiseren bij gebruik van een HomeWizard. 
lees verder>>

Magix Red uw video’s! Versie 7

Gepubliceerd op 8 januari 2015
Auteur: Ivo van den Broek
Magix_1.jpgMagix populaire software reeks ‘Red uw video’s!’ is inmiddels alweer een tijdje als versie 7 te verkrijgen. Naast de nieuw vormgegeven en touch-geoptimaliseerde gebruikersinterface is ook de geluidsbewerking uitgebreid. Ruis kunt u automatisch met een muisklik onderdrukken. Het pakket wordt zoals altijd met USB-video-omzetter en Scart-kabel geleverd. Andere hardware is niet noodzakelijk. Video Emotion stofte haar videorecorder en privécollectie VHS-banden af en ging aan de slag! 
lees verder>>

EDITORS' CHOICE