ARTIKELDenon

Compacte systemen

De Denon Cocoon Home en Cocoon Portable blijven, evenals de Marantz Consolette. De Marantz Melody-serie is echter wel ingrijpend vernieuwd en heeft ook een nieuw uiterlijk meegekregen. De M-CR510 is een compacte netwerkreceiver, speciaals bedoeld voor digitale media. Dit designsysteem heeft Wifi aan boord en biedt ondersteuning aan onder andere Spotify en last.fm.

De kleine set met 2 x 60 Watt vermogen heeft  AirPlay, Internetradio en gapless audiostreaming (FLAC en ALAC 192/24) vanaf een thuisnetwerk. Wie liever ook een cd wil kunnen afspelen zal in de Marantz M-CR610 een goede partner vinden. Dit designsysteem bezit Wi-Fi, CD, FM  en DAB/DAB+ en heeft 2 x 60 Watt of 4 x 30 (bi-Amp) Watt vermogen te bieden. Beide Marantz Melody systemen worden geleverd met een afstandsbediening, maar zijn ook te bedienen met de Marantz Remote App.

Denon zet verder nog breed in op het gebied van hoofdtelefoons. Naast de fraaie AH-D7100 over-oor hoofdtelefoon met zijn fraaie mahoniehouten schelpen en Denon’s 50mm “Free Edge Nano Fibre” drivers vinden we in Sorrento de al eerder genoemde AH-W150 draadloze in-ear headphone.

In diverse vrolijke kleuren verkrijgbaar, leveren deze oplaadbare oordopjes draadloze connectiviteit via Bluetooth, geïntegreerde bediening en microfoon voor ultieme mobiliteit, gebruiksvriendelijkheid en gemak. Speciaal bedoeld voor tijdens het sporten, maar ook voor andere bezigheden een compacte geluidspartner. Een opgeladen batterij gaat zeven uur mee.

Een goed gevulde dag productnieuws werd uiteindelijk voortgezet in het stadje Sorrento, waar de baseliek van de Heilige St. Antonio werd bezocht, limoncello werd geproefd en uitstekend werd gegeten en gedronken. De aanwezige bezoekers werd een leuk kijkje in de wereld van Marantz, Denon en een ook beetje die van Boston geboden. Er is weer genoeg om naar uit te kijken van deze merken!

MERK

EDITORS' CHOICE