ARTIKELDenon

Strategie

Voor elk merk is een eigen strategie uitgedacht. Zo wordt er met Denon ook actief op de ‘snellere’ markt gemikt. Een mooi voorbeeld van goede marketing en een uitgedacht totaalconcept is de integratie van de draadloze Denon headsets en apparatuur in een fitnesscentre in de V.S.

De zogeheten Denon Exercise Freak hoofdtelefoons zijn ideaal voor de sporter en bieden de bezoekers van het Equinox Fitness Centre een goede, persoonlijke ondersteuning voor tijdens het sporten. Deze Denon Exercise Freak hoofdtelefoons zijn ook verkrijgbaar in Europa, en voor het bekende goede doel Pink Ribbon zal er zelfs een speciale editie worden uitgebracht.

Marantz mikt natuurlijk meer en meer op stereo, hoewel de Home Cinema receivers zullen blijven. Maar dan wel passend in de eisen die bij het merk horen: gebruiksgemak, een hoge mate van kwaliteit en de rustige uitstraling. De unieke discreet opgebouwde versterking en de degelijke opbouw met het oog op geluidskwaliteit zijn typische eigenschappen van het merk.

CEO D&M Holdings - Jim Caudill

Het komende jaar mogen we van beide merken dan ook vernieuwende producten verwachten die goed aansluiten bij het merkimago in kwestie. Toverwoord is toch wel weer ‘New Media’, gecombineerd met veel aandacht voor hoofdtelefoons, draadloze muzieksystemen en natuurlijk degelijke producten voor (draadloze) hifi. Wireless is sinds de komst van Apple’s nieuwe Lightning Connector echt een ‘key feature’ geworden. Ook home cinema blijft belangrijk, de merken Denon en Marantz laten dan ook veel nieuwe producten zien in Sorrento die hierop aansluiten.

MERK

EDITORS' CHOICE