(Gesponsord artikel)Finishing touch

Aan bronzijde, ook niet onbelangrijk, heeft Peter gekozen voor de Wadia 381i cd-speler voorzien van digital in/out aansluitingen waardoor hij compatible is voor het gebruik van een muziekserver/streamer –“in dit geval een Aurender S10, wat ik op het moment de meest muzikale muziekserver vind”.

“De Wadia 381i is all round gezien een heerlijk klinkend product, wat ik veelvuldig in mijn demo’s gebruik, en die weinig eigen verzonnen kleur inbrengt. Hij is voorzien van een goede voorversterker aan boord en daardoor ook te combineren met losse eindversterkers. De Aurender S10 is niet voorzien van een DAC, dus ik lus hem door naar de Digital-in input van de Wadia 381, die juist beroemd is om zijn DAC en specifieke Wadia clocking.”

Last but not least dan: bekabeling... “Wij noemen het anders, namelijk Component(en) – want als er nu nog mensen zijn die vinden dat kabels niet uitmaken, dan doen wij in de audio iets heel erg fout met z’n allen!”

“De finishing touch op deze door ons samengestelde combinatie zit hem dan ook in de bekabeling. De Shunyata Anaconda luidsprekerkabels zorgen ervoor dat beide uitgesproken karakters (Devialet/Django XL) op de juiste wijze met elkaar communiceren, en laten de kwaliteiten van genoemde componenten daarmee het beste tot hun recht komen. De Anaconda is de ultieme versie, maar ook de kleinere varianten doen het geweldig binnen deze setting.”

“De (vaak onderschatte!) digitale interface tussen de Aurender S10 en Wadia 381i tenslotte is van MIT, en wel de Oracle MA. Ook hier is variatie binnen MIT ruim voorhanden, echter is de MA de ultieme versie.”

Samenvattend: “Deze set is er één die precies doet waartoe-ie is samengesteld, namelijk muziek maken en je als luisteraar emotioneel raken. Als bonus is het skala aan mogelijkheden dankzij de Devialet nagenoeg onbegrensd, en hij is bovendien nog (relatief) te betalen ook, en dat laatste is niet geheel onbelangrijk.”

Je bent van harte welkom om te komen luisteren. “Onze Illy koffie is de beste uit Den Haag en omstreken!”

Chattelin Audio Systems
Anna Paulownastraat 58
2518 BG Den Haag

T: +31 70 363 20 50
M: +31 6 230 605 14
E: ?info@chattelin.nl
Website / Special Page


EDITORS' CHOICE