ARTIKEL

en nog meer Audio

Op de stand van Carat werden we meegenomen naar de afgesloten persruimte waar we twee nieuwtjes te zien kregen. Het eerste nieuwtje is een Carat cd-receiver. De aanvraag voor een testexemplaar hebben we maar meteen ter plekke gedaan, dus daar leest u binnenkort meer over.

Een ander nieuwtje was de aanwezigheid van een inbouwluidspreker met een basreflex poort (het kleine driehoekje rechts onderin). Volgens de fabrikant nog niet eerder vertoond in een in-wall luidspreker.

Mordaunt Short toonde haar nieuwe Alumni luidsprekers. Meer daarover en ook over de nieuwe Mezzo serie en de nieuwe Marantz apparatuur kunt u bekijken in onze Marantz huisshow 2007 vodcast elders op HiFi.nl.

De nieuwe Mezzo serie van Mordaunt Short.En de nieuwe apparatuur in de Premium series van Marantz.

Harman International had de meest indrukwekkende `Audio` stand. Alle groten merken van de Harman Group waren aanwezig: zo kon u zich verlekkeren aan o.a. Harman Kardon, Infinity, JBL, Mark Levinson, Revel, Becker en AKG.

Harman Kardon gaat de kenmerkende blauwe verlichting rondom de volumeknop verliezen. In de toekomstige modellen wordt dit een wit/grijze verlichting. Ook het design van de apparatuur wordt lichtelijk veranderd.

Topluidsprekers van JBL.

En een nieuwe Revel luidspreker (links). De monitor luidspreker van JBL (rechts) sprak ons meteen aan. Prachtig afgewerkt en indrukwekkend om te zien. Binnenkort mag u de recensie dus verwachten.

Kenwood is weer terug aan het komen op de audio markt. De onlangs door ons geteste K-Esule set werd gedemonstreerd aan het publiek.

Deze Onkyo luidsprekertjes zijn bijzonder! De behuizing van de luidspreker fungeert namelijk als klankkast en is opgebouwd als bij een muziekinstrument. De prijs van ongeveer 1500 euro per stuk is ook al een indicatie dat u dit kleintje niet mag onderschatten. 

Verrassend! Een buizenversterker van het merk Magnat. Details konden we helaas niet ontdekken.De Quadral stand.


EDITORS' CHOICE