ARTIKEL

Eindelijk Audio

Je kon er niet omheen.... de duurste set ter wereld! We hebben hem helaas niet kunnen beluisteren (de rijen waren veel te lang), maar we slopen wel even naar binnen om een paar foto`s voor u te maken.

Het gebruiken van de duurste Clearaudio draaitafel is al een aardige gooi in de richting naar de duurste set ter wereld.Andere merken in de set waren Velodyne (2 x DD1812 à 15.000 euro per stuk en daarbij ook nog eens 2 maal de DD-18), Burmester, Accuphase, Mark Levinson en JBL.

Maar ook de Krell Evolution serie stond klaar om ingezet te worden.

Op de set van Jamo - behorende bij de Klipsch groep waarmee ze de stand deelden - vonden we deze nieuwe luidsprekers. Niet bijster origineel van design - herkennen we daar geen Dali en Dynaudio in - maar volgens de vertegenwoordiger afgeleid van de vormgeving van de Jamo 909 luidsprekers...toeval dus(?)

Een nieuw Jamo surround systeem dat er erg leuk uit zag.

De beroemde Klipschorn (links) en de Jamo 909 (rechts)

Deze Dali LCR luidspreker kwamen we toevallig tegen op de stand van een groot electronicamerk. Zelfs de Nederlandse importeur van Dali, die we later op de dag tegen het lijf liepen, was volledig verrast. Deze luidspreker is dus nog niet officieel geïntroduceerd door Dali.


EDITORS' CHOICE