NIEUWSEglantier

Luistershow bij Eglantier Hifi met Wilson WATT/Puppy op dond. 5 sept

Redactie Hifi.nl | 05 september 2024 | Fotografie Fabrikant

De in Mechelen gevestigde audiodealer Eglantier Hifi zal op donderdag 5 september a.s. een luistershow organiseren waarbij de machtige vloerstaande WATT/Puppy van Wilson Audio centraal zal staan. Het zal een doorlopende demonstratie worden, van 10:00 uur tot 20:00 uur. Iedereen is welkom.

Wilson Audio WATT/Puppy bij Eglantier Hifi

De Amerikaanse luidsprekerfabrikant Wilson Audio heeft op de High End audiobeurs in MĂĽnchen de nieuwste versie van de vermaarde vloerstaande WATT/Puppy aan het publiek getoond. Deze nieuwe versie is de vijfde generatie van de WATT/Puppy en de nieuwe luidspreker is meteen het jubileummodel dat het vijftigjarig bestaan van Wilson Audio luister bij moet zetten.

Elk element van The WATT/Puppy is verfijnd, verbeterd, gemoderniseerd en naar een hoger niveau getild dan het origineel. De WATT/Puppy is voorzien van dezelfde drivers als de veel grotere Sasha V. De klant heeft de keus uit een brede waaier van aangepaste afwerkingen.

Wie deze bijzonder fraaie luidspreker een keer wil zien en horen is welkom om op donderdag 5 september 2024 Eglantier Hifi in Mechelen te bezoeken. De WATT/Puppy zal zijn muzikale kunsten vertonen tijdens een doorlopende demonstratie van 10:00 uur tot 20:00 uur.

Meer weten? Kijk dan op de website van Eglantier Hifi.

Adres en contactgegevens Eglantier Hifi

Eglantier Hifi
Battelsesteenweg 255
2800 Mechelen
Tel.:  +32 15 33 79 52
E-mail: info@eglantier.net



EDITORS' CHOICE