Audiodealer iEar’ organiseert luistershow met Rega op dond. 19 sept. a.s. in Amsterdam

Redactie Hifi.nl | 10 september 2024 | Fotografie Fabrikant

Op donderdag 19 september a.s. vinden er een tweetal demonstraties plaats van de platenspelers van de Britse fabrikant Rega Research bij de vestiging van audiodealer iEar’ in Amsterdam. Rega heeft recent nieuwe elementen geïntroduceerd en heeft zijn platenspelers daarmee uitgerust. Wil je het verschil in opbouw ontdekken van de Planar modellen van Rega, kom dan luisteren op donderdag 19 september a.s. in Amsterdam. Leerzaam en gezellig, onder het genot van een hapje en drankje zal Rega importeur Joenit de demonstraties verzorgen. 

Rega Research: Britse audiofabrikant

Rega is sinds 1973 een high end producent van audio apparatuur met een specialisatie in platenspelers, toonarmen en elementen. Hierbij produceert het bedrijf alles in eigen huis. Meer dan vier decennia aan specialistische kennis en ervaring vertaalt zich in een excellente bouw en hoge geluidskwaliteit van de producten. Engineering is het kloppende hart van Rega Research Ltd, een bedrijf dat geobsedeerd is door specialistische materialen, toleranties en nauwkeurigheid. Elk Rega-product is ontworpen om de beste muzikale prestaties te leveren en een leven lang plezier te bieden tegen een betaalbare prijs.

Rega’s nieuwe Nd elementen

Rega heeft maar liefst tien jaar research en development gestoken in een compleet nieuwe reeks MM-elementen. Next Level MM performance elementen zijn geboren luisterend naar de namen Nd3, Nd5 en Nd7. Door de toepassing van Neodymium magneten is er feitelijk een geheel nieuw en uniek design ontstaan.

Rega demonstraties bij iEar’

Naar aanleiding van de introductie van de nieuwe Nd-lijn MM-elementen van Rega organiseert iEar’ in samenwerking met Rega importeur Joenit in de winkel in Amsterdam een tweetal luistersessies op donderdag 19 september a.s. om 15.00 uur en 19.00 uur. Tijdens de demonstratie zullen de drie nieuwe elementen aan bod komen, waarbij het kwalitatieve verschil ten gehore zal worden gebracht. Voor de demonstratie zullen dan ook de Rega Planar 2, 3, 6 en 8 draaitafel modellen gebruikt worden, waarin de nieuwe elementen verkrijgbaar zijn. Hierbij zullen de synergie tussen platenspeler en element duidelijk naar voren komen.

Belangstellenden wordt verzocht om zich aan te melden via https://iear.nl/nieuws/iear-invites-rega/.


EDITORS' CHOICE