NIEUWSWilson Audio

Wilson Audio toont nieuwe WATT/Puppy op High End München

De Amerikaanse luidsprekerfabrikant Wilson Audio heeft zijn bestaande model WATT/Puppy grondig herzien. De nieuwe versie is de vijfde generatie van de WATT/Puppy en de nieuwe luidspreker is meteen het jubileummodel dat het 50-jarig bestaan van Wilson Audio luister bij moet zetten. Naar verwachting zal de officiële introductie plaatsvinden op 7 juni a.s., maar de WATT/Puppy was al te zien op de beursvloer van de High End in München.

Wilson Audio WATT/Puppy: drieweg vloerstaande luidspreker

Maak kennis met een remastering van één van de meest iconische luidsprekerontwerpen, d.w.z. de WATT/Puppy van het Amerikaanse Wilson Audio. Geïnspireerd door de erfenis van de oorspronkelijke WATT/Puppy, begon de ontwikkeling van dit direct herkenbare ontwerp met een hoopvolle visie, t.w. een WATT/Puppy creëren die de oorspronkelijke ontwerper zou eren door gebruik te maken van de huidige technologieën en innovaties die al meer dan vijftig jaar zijn verfijnd. Simpel gezegd: om een WATT/Puppy te bouwen die oprichter Dave Wilson zou hebben gebouwd als hij de middelen had gehad die Wilson Audio nu heeft.

Gesmeed uit de combinatie van traditie en geavanceerde technologie, belichaamt de nieuwe versie van de WATT/Puppy het hoogtepunt van expertise en passie van een gilde van meer dan zestig ambachtslieden met een gemiddelde ambtstermijn van meer dan elf jaar. Het zeer bekwame team van Wilson Audio heeft zijn talenten systematisch aangescherpt tot een niveau dat de standaard zet in de audio-industrie. Elk element van The WATT/Puppy is verfijnd, verbeterd, gemoderniseerd en naar een hoger niveau getild dan het origineel. Deze langverwachte terugkeer van de koning, handgemaakt met nauwgezette precisie, is naar eigen zeggen het bewijs van de niet-aflatende toewijding van de fabrikant aan audio-excellentie.

De WATT/Puppy is voorzien van dezelfde drivers als de veel grotere Sasha V. De WATT/Puppy is verregaand afgeslankt en weegt circa 40 kilogram minder dan de Sasha V.

Wilson Audio WATT/Puppy: prijs en leveringsinformatie

De WATT/Puppy vindt zijn officiële introductie op 7 juni 2024. De verkoopprijs van de WATT/Puppy begint bij net geen 49.000 euro voor de standaardafwerkingen. De klant heeft de keus uit een brede waaier van aangepaste afwerkingen.


EDITORS' CHOICE