NIEUWSAudioExpert

Luistershows van Audioexpert en Audioexpert Castle in oktober en november

Redactie Hifi.nl | 10 september 2024 | Fotografie Fabrikant

De agenda van Audioexpert en Audioexpert Castle worden weer langzaam gevuld met luistershows en leuke demonstraties. De eerste luistershows zijn bekend gemaakt.

Zaterdag 5 oktober REL Subwoofer Show: simuleer een aardbeving

Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat het toevoegen van een subwoofer in een stereoset doet. Of gewoon gebruik maken van de geweldige REL showaanbiedingen die Audioexpert die dag heeft? Noteer dan zeker 5 oktober a.s. in de agenda. De luistershow vindt plaats op de locatie Hinthamerstraat 111, Den Bosch

Zaterdag 12 oktober Soulution Show

Audioexpert zal tijdens deze luistershow in samenwerking met de importeur de allernieuwste Soulution 331 geïntegreerde versterker presenteren. Naast deze krachtpatser heeft Audioexpert tijdens dit event nog veel meer moois. Binnenkort meer hierover. De locatie van de luistershow is Audioexpert Castle, Kasteellaan 1, Nederhemert.

Zaterdag 9 november Audiovector Show met Trapeze

Audioexpert zal samen met de importeur en Audiovector zelf de drieweg Audiovector Trapeze laten horen. Binnenkort meer over deze uitmuntende luidspreker... En waar is dat precies? Locatie Audioexpert Castle, Kasteellaan 1, Nederhemert.

Zaterdag 16 en zondag 17 november: voorbereiding tienjarig jubileum

Volgend jaar bestaat Audioexpert alweer tien jaar. “We hebben in dat jaar dan ook baanbrekend nieuws voor u. We tillen tijdens dit weekend alvast een stukje van de sluier op en gaan het alvast vieren, waarbij we u ook laten meefeesten,” aldus Audioexpert.


EDITORS' CHOICE