NIEUWSQobuz

Update Qobuz HIFI.NL-Playlist

Redactie HiFi.nl | 27 augustus 2024 | Qobuz | Importeur: Qobuz

De Franse streamingdienst Qobuz is een bekende muziekleverancier voor lezers van dit medium. Qobuz biedt niet alleen muziek aan voor streaming, maar ook muziek in de vorm van downloadbare hoge resolutie bestanden die ontdaan zijn van auteursrechtelijke hekken. Wie een download koopt, wordt eigenaar van het bestand en kan het vanaf elk geschikt apparaat afspelen met software naar eigen keuze.

Qobuz gaat als premium partner speciaal voor HIFI.NL maandelijks een playlist publiceren. Vandaag is er een nieuwe lijst met 100 nummers gelanceerd:

Qobuz: geluidskwaliteit als hoogste prioriteit

Natuurlijk is streaming van muziek en direct afspelen bijzonder gemakkelijk, even ongeacht welke streamingdienst wordt gekozen. Deze vorm van muziek luisteren biedt een bijna oneindige bibliotheek die altijd beschikbaar is. Mits een stabiele internetverbinding voorhanden is waarbij dataverbruik bij voorkeur geen rol speelt. En er moet maandelijks abonnementsgeld worden betaald.

Qobuz biedt muziek voor directe streaming maar onderscheidt zich van zijn concurrenten door het aanbieden van muziekbestanden voor download. M.a.w. je betaalt één keer, net als bij de aanschaf van een CD, en daarna kan je de muziek eindeloos vaak afspelen. Er zijn geen auteursrechtelijke hekken of tijdsloten verwerkt in de downloads van Qobuz.

Lees ook waarom Qobuz de beste streamingkeuze is. En kijk op onze Qobuz Special waar alle artikelen over de streamingdienst overzichtelijk bij elkaar zijn gezet.

Qobuz Playlist voor HIFI.NL

Qobuz heeft speciaal voor HIFI.NL een playlist samengesteld en maandelijks zal een nieuwe playlist worden gepubliceerd. Natuurlijk kan een ieder zijn eigen playlist op zijn eigen apparaat samenstellen.

Probeer Qobuz 60 dagen gratis om alle mogelijkheden te verkennen.

Wie zou willen weten hoe het dagelijks gebruik van Qobuz bevalt, kan 60 dagen lang gratis van de streaming-dienst gebruik maken. Volg voor meer informatie en de juiste code deze link.

MERK

EDITORS' CHOICE