NIEUWS

25 jaar HIFI.NL, een dubbeldik jubileumboek: nu met 10 euro korting in de presale

Rob Nijman | 04 september 2024

Aan het einde van de zomer viert HIFI.NL haar 25ste verjaardag. Ons allereerste artikel ging namelijk al live in september van 1999(!). Daarom presenteren we een dubbeldik jubileumboek, dat je in de voorverkoop kunt bestellen met 10 euro korting en gratis verzending!

Het boek is woensdag 4 september naar de drukker gegaan, levering eerste week oktober, dat geldt voor alle pre-sale aankopen tm 25 september!

Wees er dus snel bij!

Natuurlijk nemen we in dat boek de ruimte om even in onze eigen geschiedenis te duiken. Hoe zag dat er in 1999 uit? We vroegen het aan oprichter Jean-Pierre Joos, en gingen in gesprek met het kwartet aan hoofdredacteuren dat in de voorbije 25 jaar aan het roer stond van dit platform. Ook kijken we naar het jaar 1999 vanuit de (pop)cultuur van die tijd. Maar daarna is het wel gedaan met navelstaren...

Liever kijken we niet naar 25 jaar HIFI.NL, maar naar 25 jaar HIFIWat is er in 25 jaar tijd zoal veranderd in de wereld van cd-spelers, versterkers, luidsprekers en de betere bekabeling om het allemaal aan elkaar te kunnen knopen? Harry van Dalen vertelt over de ontwikkeling van hifi in de lage landen. We spreken dealers, importeurs en fabrikanten over hun eigen historie. We duiken in de doorontwikkeling van head-fi en personal audio, en kijken naar de opleving en onoverwinnelijke populariteit van vinyl (en besloten niet langer het woord 'revival' te bezigen). Plus: hoe bepalend waren de grootste innovaties van de voorbije kwart eeuw – zoals streaming audio?

'25 jaar HIFI.NL' is onder de streep een boek dat je wegwijs maakt in de wereld van de betere audio- en videoapparatuur, inclusief interviews, reviews en achtergronden. Steun de uitgever van HIFI.NL en bestel het jubileumboek nu in de voorverkoop* met 10 euro korting voor een totaalprijs van 15 euro inclusief verzenden.

*Het eerste artikel op HIFI.NL verscheen op 28 september 1999. Het doel was om in die week uit te komen. Dat wordt een paar dagen later, nu we gekozen hebben voor een echte boekcover (zie boven). Ook zijn er wat extra artikelen geschreven. Het totaal komt uit op 252 pagina's! Boeken uit de voorbestelling worden in de week van maandag 30 september geleverd, waarna ze dat weekend ook op Dutch Audio Event beschikbaar zullen zijn. 


EDITORS' CHOICE