NIEUWSKlipsch

Klipsch The Fives McLaren: race-uitvoering in oranje kleurstelling van McLaren F1

De Amerikaanse luidsprekerbouwer Klipsch heeft een speciale editie van zijn The Fives actieve luidsprekers aangekondigd met ontwerpaccenten geïnspireerd op de bekende oranje kleurstelling van McLaren F1. Net als de originele niet-gepimpte versie van The Fives, kan de McLaren-editie muziek ontvangen via een kabel, waaronder ook via een HDMI-kabel, of draadloos.

Klipsch The Fives McLaren F1

Het model The Fives van het Amerikaanse Klipsch is een actief master/slave luidsprekersysteem dat nu ongeveer twee jaar op de markt is. Lees ook onze recensie over de Klipsch The Fives. De in VS gevestigde fabrikant heeft nu een editie aangekondigd die voorzien is van kleuraccenten van het McLaren F1 raceteam. De T5 II True Wireless hoofdtelefoon van Klipsch is eerder uitgebracht in kleuren van McLaren. Lees ook onze recensie over de Klipsch T5 II True Wireless McLaren.

De Klipsch The Fives kunnen via verschillende kabels van muziek worden voorzie of draadloos via bluetooth. Klipsch heeft ook een draaitafelingang geplaatst en een subwoofer-uitgang.

Net als de T5 II True Wireless, heeft de McLaren-editie van The Fives een handgeschilderde matzwarte afwerking met McLaren's kenmerkende papaya kleuraccenten, inclusief het bedieningspaneel en gevlochten kabels en een logo van McLaren.

Ook afgewerkt in bijpassende papaya zijn de 25 mm titanium tweeters met de klassieke Tractrix-hoorns van Klipsch. Bovendien herbergt elke kast een lange slag woofer gemaakt van koolstofvezel.

Het racethema wordt verder geaccentueerd met een rubbermateriaal rond de conus van de woofer dat naar verluidt is geïnspireerd op het tussenliggende racebandprofiel van de Formule 1.

De Fives maken gebruik van zeer efficiënte DSP-versterkers met een ultralage ruis die in staat zijn tot hoge resolutie audio (24-bit/192 kHz). Bovendien zijn ze compatibel met de Klipsch Connect-app, waardoor de gebruiker toegang heeft tot aangepaste toon- en volume-instellingen.

Klipsch The Fives McLaren F1: prijs en leveringsinformatie

De speciale McLaren-editie van The Fives is nu verkrijgbaar voor 1.499 euro per paar. Het gewone model is nog steeds beschikbaar voor 999 euro.

 

MERK

EDITORS' CHOICE