NIEUWSKlipsch

Klipsch lanceert nieuwe in-ears waaronder een McLaren Racing model

Het Amerikaanse Klipsch heeft een drietal nieuwe volledige draadloze in-ear hoofdtelefoons aangekondigd. Het duurste model is geïnspireerd door het McLaren Formule 1 team en deze in-ears heeft dan ook de voor McLaren kenmerkende strepen en kleuren. Alledrie modellen zijn IP-67 gecertificeerd en dus geschikt om mee te sporten. Naar eigen zeggen heeft Klipsch veel gedaan om de batterijduur van de in-ears te verlengen.

Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren Edition

Klipsch is de officiële partner van het McLaren Formule 1 team als het gaat om de levering van audio. Beide bedrijven hebben daarom een in-ear hoofdtelefoon uitgebracht in het kleurschema van het McLaren team. De nieuwe T5 II True Wireless Sport McLaren Edition ziet er niet alleen leuk uit, maar hij is geschikt voor het “zware” werk, zoals sporten in de regen. De volledige draadloze oortjes zijn water- en stofbestendig volgens de IP67-norm en kunnen dus wel wat hebben.

De koper krijgt in totaal tien pasvormen meegeleverd, waarvan ook een exemplaar van memory schuim. Het transportdoosje dient als powerbank en oplaadstation. Opladen gaat via USB-C of via de meegeleverde draadloze lader. De accu’s van de in-ears bieden acht uur muziekplezier. Met de powerbank/transportdoos meegerekend kan de gebruiker volgens Klipsch 32 uur muziek luisteren.

Voor een bedrag van 279 euro wisselen de McLaren in-ears van eigenaar.

Klipsch T5 II True Wireless Sport earphones

Het KlipschT5 II True Wireless Sport model heeft dezelfde specificaties maar niet dezelfde kleuren als het McLaren model. De koper kan kiezen uit een zwarte of witte uitvoering. De transportdoos kan ook via USB-C of draadloos laden, maar Klipsch levert bij dit model geen draadloze lader mee.

De prijs is wat lager dan van het McLaren model. Het Sport model gaat voor 229 euro over de toonbank.

Klipsch T5 II True Wireless earphones

Het laatste model is met 199 euro tevens het goedkoopste model. De T5 II is de opvolger van de T5. Klipsch stelt dat de T5 II 25 procent kleiner is en een betere pasvorm heeft dan zijn voorganger. Klipsch levert zes pasvormen mee.

Voorts is de bluetooth-connectiviteit verbeterd door plaatsing van een betere antenne. Ook dit model voldoet aan de IP67-norm en is dus verregaand water- en stofbestendig. Net als de andere twee modellen bieden de accu’s acht uur muziekplezier en samen met de transportdoos kan de gebruiker 32 uur muziek luisteren zonder stopcontact in de buurt.

Klipsch heeft ook een gratis app genaamd Klipsch Connect App gemaakt die beschikbaar is in acht talen. De app biedt onder andere een toonregeling en zicht op de batterijstatus.

De nieuwe in-ears kunnen vanaf vandaag worden besteld.

MERK

EDITORS' CHOICE