ARTIKELMarantz

Marantz Huisshow 2009


Eric de Boer | 03 september 2009 | Fotografie Eric de Boer | Marantz

Vorige week stond hifiminnend Nederland in het teken van importeur Marantz. Niet alleen vanwege de landelijke introductie van de nieuwe Mordaunt-Short Aviano luidsprekers waar wij vorige week de testprimeur van publiceerden, maar ook vanwege de in Zeist gehouden huisshow, waar de importeur alle nieuwtjes toonde in de prettige ambiance van het lommerrijke Zeist.

Ik reisde dus voor Hifi.nl af naar het schoon gelegen Kasteel Kerckebosch, waar Marantz meerdere ruimtes had voorzien van haar producten van Marantz, Mordaunt-Short, Boston Acoustics en Dmi, een onderdeel van de holding Marantz, dat via geselecteerde dealers allerlei innovatieve oplossingen en producten biedt voor de aanleg en toepassing op het gebied van Domotica in de breedste zin des woords. Natuurlijk staan de shows van Marantz bekend om de goede zorgen van het merk voor haar bezoekers, dus ook de inwendige mens werd eventueel naar wens gelaafd door het bedienend personeel van het Kasteel, dat tevens als restaurant en hotel fungeert.


Foto: Kasteel Kerckebosch

Mijn keuze om een woensdagmiddag naar Kerckebosch te gaan was de juiste, aangezien Marantz diverse dealers veelal in de avonduren ontvangt, omdat de winkeliers overdag natuurlijk open zijn voor hun klandizie. Heerlijk zonnig weer begeleidde me naar de entree van het authentieke kasteel, waar Richard van den Avoird van Marantz Nederland me opwachtte. We namen vergezeld van een welkome verfrissing plaats in de eerste ruimte waar ook de hele line-up van Mordaunt-Short stond opgesteld.

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »
 • Review
  GoldenEar BRX
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »