NIEUWS

Music Emotion Juni 2012

Gastauteur | 31 mei 2012

De Meimaand Beeldmaand is op een einde, want ook themamaanden lopen af. Dat betekent dat er weer een nieuwe voor de deur staat, met een nieuwe Music Emotion op de mat. 

Externe bijdrage-dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van HIFI.nl

In de zesde editie van 2012 vind je onder meer een test van de nieuwe Debut Carbon platenspeler van Pro-Ject, die je tevens bij Music Emotion kunt winnen. Daarnaast: een recensie van de Opalum Flow.1010 (lees ook onze recensie van deze luidsprekers), een combi-verhaal van Magico & Nagra en een uitgebreide test met Von Schweikert. Ook komen de Loewe Airspeakers voorbij en lees je over your_World, het draadloze hifisysteem van Canton. Qua verslaggeving in de juni-editie tevens een terugblik op High End München met een bezoek aan Blumenhofer Acoustics, een winkelbezoek bij Alpha High End in Antwerpen en een verhaal over de home cinema systemen in de luisterruimten bij Audiac, die we eerder deze maand ook bezochten

Een nieuwe maand betekent ook dat we weer nieuwe artikelen uit het blad online kunnen halen. De recensies uit Music Emotion van april komen naar onze voorpagina, met onder meer de Dali Epicon 6 die we destijds gelijktijdig plaatsten en recensies van de Pink Faun tube phono versterker en de D-02, P-02 en G-ORb van Esoteric. Tevens lees je over de Steinway Lyngdorf Model-D die onlangs bij RAF werd gepresenteerd. 


EDITORS' CHOICE