Artikelen van GastauteurDraadloos vs. bedraad: welke oordopjes zorgen voor de ultieme audio-ervaring?

Gepubliceerd op 21 september 2023
Auteur: Gastauteur
hoofdtelefoonsDraadloze oordopjes zijn een geweldige trend op het moment. Ze zijn super makkelijk in gebruik en natuurlijk heb je geen struggles meer met kabels die altijd in de knoop zitten en overal in blijven hangen. Ook zijn de kabels vaak de eerste dingen die kapot gaan bij oortjes. Het plastic begint los te laten of er zit een los contact ergens, waardoor je in een onmogelijke houding moet gaan zitten om daadwerkelijk iets te horen. Heel onhandig. Daarom zijn draadloze oordopjes zo handig, maar bieden draadloze oordopjes ook de beste kwaliteit van geluid. Of heb je daarvoor toch echt die kabel nodig? Hoe ga je kiezen? Dat lees je in deze blog.
lees verder>>

Muziek en sporten; hoe en waarom moet je dit samen gebruiken?

Gepubliceerd op 15 september 2023
Auteur: Gastauteur
muziek en sportDat sporten en bewegen gezond is weten we allemaal, helaas komt niet iedereen er toe om het ook volop te doen. Wat muziekliefhebbers soms wel extra kan motiveren en misschien net over de streep kan trekken is een fijne en motiverende playlist. Dit kan een workout een stuk dragelijker maken en een rondje hardlopen zelfs leuk. Wel is het belangrijk om muziek op de juiste manier in te zetten en ook de juiste spullen te gebruiken. Alleen hiermee zal je het effect van muziek op je sportprestaties kunnen merken. Eerst lees je hoe je het gebruikt en vervolgens het effect. Klaar voor de start?
lees verder>>

Spotify over je speakers thuis: met deze apparaten kan het

Gepubliceerd op 4 september 2023
Auteur: Gastauteur
streamingStreaming is de nieuwe standaard voor entertainment. Het is ook een manier om van je favoriete muziek te genieten, bijvoorbeeld via Spotify. Maar wat als je die muziek niet alleen via je koptelefoon wilt ervaren, maar ook door je huis wilt laten klinken? Wat je natuurlijk sowieso nodig hebt, is Spotify en een internet abonnement met goede wifi dat voldoende is om soepel te kunnen streamen. Maar dan moet je het geluid nog over één of meerdere speakers zien te krijgen. Met de apparaten die we in dit artikel bespreken, kan dat.
lees verder>>

Het Belang van Internet voor Bedrijven: De Sleutel tot Succes in het Digitale Tijdperk

Gepubliceerd op 21 augustus 2023
Auteur: Gastauteur
internetIn het huidige digitale tijdperk is een betrouwbare internetverbinding een van de belangrijkste tools voor elk bedrijf. Of het nu gaat om kleine ondernemingen, start-ups of grote bedrijven, internet is een cruciale factor voor succes en groei. In dit artikel zullen we dieper ingaan op het belang van internet voor bedrijven en de vele voordelen die het met zich meebrengt.
lees verder>>

Hepta Design en Temporal Coherence in de spotlight

Gepubliceerd op 14 augustus 2023
Auteur: Gastauteur
Hepta _11Hepta luidsprekers hebben een mooi impedantieverloop, wat de gehoormatige gedragingen, vooral in het kritische middengebied, aanzienlijk verbetert. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met Temporal Coherence, zodat ook de gedragingen van het scheidingsfilter worden geoptimaliseerd. We zetten de Hepta luidsprekers en de oplossingen van Temporal Coherence eens goed in de spotlight.
lees verder>>

iPhone 15 krijgt usb-c in plaats van Lightning-poort: wat zijn de consequenties?

Gepubliceerd op 2 augustus 2023
Auteur: Gastauteur
Apple Lightning usb-c_1In september brengt Apple haar nieuwe reeks iPhones uit, de iPhone 15-serie. Het gonst al van de geruchten over hoe deze serie eruit gaat zien. Eén ding lijkt echter al wel vrijwel zeker te zijn: de voor Apple zo typische Lightning-poort verdwijnt om vervangen te worden voor een usb-c poort. Dat is best een stap om te nemen. Waarom krijgt de nieuwe iPhone 15 een usb-c poort in plaats van een Lightning-poort, en wat zijn de consequenties daarvan?
lees verder>>

Hoe je de levensduur van je laptopbatterij kunt verlengen

Gepubliceerd op 31 juli 2023
Auteur: Gastauteur
laptopbatterijEen goede batterijduur is essentieel om optimaal van je laptop te kunnen genieten. Of je nu onderweg bent of thuis werkt, een goed accuduur geeft je vrijheid om je laptop te gebruiken waar je wilt. Niets is dan zo vervelend dan wanneer een laptopbatterij snel leegloopt en je beperkt in zowel je vrijheid als je productiviteit. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop je de levensduur van je laptopbatterij kunt verlengen. We geven je een aantal handige tips en adviezen om het maximale uit je laptopbatterij te halen, maar de eerste is alvast: investeer altijd in de beste laptop die je kunt krijgen voor je budget.
lees verder>>

De beste draagbare Bluetooth-speakers van 2023

Gepubliceerd op 27 juli 2023
Auteur: Gastauteur
image002.jpegAls er één ding is dat ik heb geleerd over de Bluetooth-luidsprekers van vandaag, dan is het dat de opties voor gewone consumenten redelijk goed zijn. Dat maakt het proces van het doorzoeken van de tientallen keuzes om de beste koop te vinden er echter niet eenvoudiger op. Dus ging ik op zoek naar enkele van de meest populaire modellen in verschillende prijsklassen, van instapniveau tot middenklasse tot duur. Hieronder lees je daarom ook wat de beste draagbare Bluetooth-speakers van dit moment zijn.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE