NIEUWSDALI

Primeur in Music Emotion april 2012

Gastauteur | 06 april 2012 | DALI

In de vierde maand van het jaar ligt Music Emotion op vrijdag 6 april bij abonnees op de mat, en vanaf komend weekend vind je ze ook weer in de schappen. In de april-uitgave onder meer de recensie van de Dali Epicon, een primeur in hifi-land en de eerste duo-publicatie tussen HiFi.nl en Music Emotion: vrijdag aanstaande zullen wij de recensie ook publiceren. 

Externe bijdrage-dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van HIFI.nl

Normaal gesproken plaatsen we stukken uit de Music Emotion met tenminste twee maanden `vertraging`, zodat we ons archief met artikelen uit het magazine uit kunnen breiden en uiteindelijk alles uit het blad ook online te vinden is. Maar om de content uit nieuwe edities van het blad in eerste instantie uniek te houden voor abonnees, zijn de nieuwste edities nooit direct online te vinden. Voor de bijzondere primeur van Dali maken we echter graag een uitzondering. Vrijdag dus én op de mat, én in de schappen, én bij ons online: de Dali Epicon 6.  

Verder in het nieuwe magazine: een set van Esoteric, een combinatie van AVM en een buizenversterker van Pink Faun. Daarnaast deed ook Music Emotion verslag van het Model-D Music System van Steinway Lyngdorf, waren ze aanwezig op de Audio Show Alkmaar, en werd er weer een lezersbezoek afgelegd. Klik op bovenstaande cover voor de inhoudsopgave. 

 

Lars Worre met `zijn` Epicon, tijdens de ISE in Amsterdam (PHOTO40)

MERK

EDITORS' CHOICE