Spring Audio phono versterker

245 x bekeken | geplaatst op 23 mei 2024

€ 1.500,-



kenmerken

Merk * Anders
Categorie Phono voorversterker
Type
Serienummer
Conditie Nieuw
Bouwjaar 2024
Geplaatst op 23-05-2024

Beschrijving


Zoek je al lange tijd een phono die alles aan kan en het verschil tussen elementen perfect kan laten horen? Zoek niet verder! Hierbij aangeboden een phono versterker die zowel mc als mm inputs heeft. Deze phono is speciaal zo gemaakt dat je beide kan gebruiken zonder enige consessies te doen. Met dus de optie tot 7x verschillende impedantie en 7x verschillende gain per kanaal te selecteren. Zo past elke low- als high output cartridge en dus altijd de perfecte keuze te selecteren. Dit dmv dip switches op het pcb zoals te zien op de foto`s.

Er is gebruik gemaakt van uiterst zeldzame opamps. Namelijk de lme49990 en de ad797ANZ. Het beste van het beste dus!

Deze pcb is ook weer de beste kwaliteit mogelijk. 24k vergulde contacten met genoeg brede banen voor super stabiele verbinding. Dit is geen prut en dat hoor je! Helemaal met het zwakke phono signaal is dit een must! Alle onderdelen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en met de hand gesoldeerd. De pcb is in eigen huis ontwikkeld. Phono past op elke versterker. Daarom dus ook die optie tot 7x verschillende gain..

De opties van impedantie om te selecteren dmv dip switch zijn;
- 50r
- 100R
- 200R
- 400R
- 500R
- 1k
- 47k

De opties voor de gain zijn dmv dip switch zijn:
- 800R
- 1K
- 1K2
- 1K4
- 1K6
- 1K8
- 2k

Verder heeft deze phono een op maat gemaakte klasse A voeding met een transformer die met upocc monokristal koper is gewikkeld. Uniek! En uiteraard ook weer perfect op het moederbord afgestemd. Top notch!

Aarde pin is toegevoegd voor armen die aparte aarde hebben.

Prijs is scherp, 1500. Ophalen of verzenden. Kom gerust langs voor een demo.




EDITORS' CHOICE