Ayre voor- en eindversterker K-5Xe en V-5Xe

1842 x bekeken | geplaatst op 15 mei 2024

€ 6.990,-kenmerken

Merk Ayre
Categorie Eindversterker
Type K-5Xe en V-5Xe
Serienummer 10M0214 (1OMO214) + 6P0310 (6PO31O)
Conditie Als nieuw
Bouwjaar
Geplaatst op 15-05-2024

Beschrijving


Grote opruiming bij Audiofile!
Neem een kijkje in onze Outlet op - www.audiofile.nl -

Deze inruil-componenten zijn in nieuwstaat en worden als set verkocht (zonder verpakking). Nieuwe (totaal)prijs: €13.180.

Ayre’s K-5xeMP-voorversterker combineert ongeëvenaarde muzikale prestaties met een verbluffend visueel ontwerp. De exclusieve
volledig gebalanceerde circuits zonder feedback geven muziek vitaliteit en leven. De speciaal ontworpen volumeregeling wordt aangestuurd door een zijdezachte optische encoder, die gebruik maakt van FET-schakelaars en precisie-metaalfilmweerstanden om absolute sonische transparantie te leveren. De enorme stroomtransformator zorgt moeiteloos voor een verrassend echte muzikale dynamiek. De Ayre K-5xeMP neemt je mee naar een nieuwe wereld van muzikaal genot.

“De Ayre K-5x is een geweldige voorversterker…”

– Shane Buettner, de audio-perfectionist

De Ayre V-5xe eindversterker geeft stem aan de hartslag van muziek. Enorme krachtreserves maken het volledige bereik van dynamisch contrast vrij, terwijl het zero-feedbackontwerp de tijdrelaties feilloos intact houdt. De V-5xe is volledig gebalanceerd van input tot output en verlicht het geluidsbeeld met genuanceerde precisie. Elke muzikant wordt met ongeëvenaarde vitaliteit en kracht naar uw luisterruimte getransporteerd. Zestien uitgangsapparaten met hoge stroomsterkte per kanaal zorgen voor absolute stabiliteit bij elke luidsprekerbelasting. De Ayre V-5xe levert de essentie van muziek.

“Goed? Je hebt geen idee, maar het ontdekken ervan is een avontuur dat je aan jezelf te danken hebt.’

– Wes Phillips, SoundStage.com

Aanbieder


Audiofile
Vandaag open (08:00 - 22:00)
Hoofdstraat 30
5109 AC `S-Gravenmoer
EDITORS' CHOICE