REGA PLANAR 6 inclusief REGA ANIA MC

315 x bekeken | geplaatst op 3 april 2024

Zie toelichting



kenmerken

Merk Rega
Categorie Draaitafel
Type
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2023
Geplaatst op 03-04-2024

Beschrijving


Deze draaitafel is alleen maar ingespeeld en nog geen 2 maanden gebruikt. Door doorstart naar hogere prijsklasse nu scherp geprijsde inruil.
Eigenlijk spiksplinternieuw!

De Rega Planar 6 is opgebouwd rond een unieke ultralichte schuimkernplint en HPL-laminaten. De Planar 6 is ontworpen om voor deze prijs een prestatieniveau te leveren dat verder gaat dan alle anderen in deze klasse. De Planar 6 is voorzien van de RB330-toonarm en een dubbellaagse floatglasplaat. De meegeleverde NEO mk2-draaitafelvoeding biedt handige snelheidsselectie, geavanceerde anti-vibratiecontrole en elektronische fijnafstelling van de snelheid.

Ultralicht
De Planar 6 is gebouwd rond het enorme succes van de RP8- en RP10-draaitafels. Het is de eerste Rega-draaitafel die is gebouwd met een ultralichtgewicht Tancast 8 polyurethaanschuimkern (een materiaal dat is ontwikkeld voor de luchtvaartindustrie). Dit materiaal is ingeklemd tussen een nieuw HPL hogedruklaminaat. HPL is uitzonderlijk dun en tegelijkertijd extreem stijf en wordt gepresenteerd in een prachtig mat wit

De Planar 6 profiteert van een gefreesd aluminium onderplateau uit 1 stuk, een 24 V-motor die met de hand is afgesteld en is afgestemd op zijn eigen Neo-voeding en een op maat gemaakte aandrijfpoelie die standaard is uitgerust met de EBLT Reference upgrade-aandrijfriem.

Deze draaitafel is uitgevoerd met de los 770 Euro kostende Ania MC element van Rega
Als setprijs was deze P6 + Ania MC in scherpe aanbieding van 2100 Euro en mag nu weg voor slechts 1650 Euro (met garantie)

Ophalen aanbevolen ( zit in de originele verpakking)

Aanbieder


King Audio
woensdag op afspraak weer open
Theodorus Dobbeweg 17
6883GN Velp




EDITORS' CHOICE