High End, Low Price!

833 x bekeken | geplaatst op 20 februari 2024

€ 4.000,-



kenmerken

Merk Duntech
Categorie Luidspreker front
Type Black Knight PCL-400
Serienummer 0140 A & B
Conditie Gebruikt
Bouwjaar
Geplaatst op 20-02-2024

Beschrijving


DunTech Black Knight PCL-400.
Deze luidsprekers bieden een van de meest intense en zuivere bassen. Echt alleen een ervaring die deze luidsprekers kunnen bieden.
De oprichter van Duntech Audio was John Dunlavy. Het oorspronkelijke bedrijf, Audio Standards, begon in Texas. Het werd uiteindelijk Duntech Audio en later Duntech International. Degenen die het werk van John Dunlavy kenden, weten dat hij deze luidsprekers beschouwde als zijn vlaggeschip. Deze luidsprekers en het bedrijf zijn stopgezet omdat de luidsprekers te duur waren om te produceren. John begon vervolgens Dunlavy Audio.
Deze luidsprekers gebruiken allemaal Dynaudio-componenten.Ze hebben trapsgewijze baffles zoals alle Dunlavy-luidsprekers en maken gebruik van crossovers van de eerste orde. Dit zijn echte full-range luidsprekers. Je hebt geen subwoofer nodig met deze speakers. Zoals bij alle Dunlavy-luidsprekers is het geluidsbeeld enorm, zowel breed als diep met nauwkeurige plaatsing van het geluid. Ze klinken beter dan de latere Duntech Sovereign die ik ooit in mijn bezit had. Wel nieuwe “sokken” aanbevolen vanwege hun leeftijd! Naar mijn mening kunnen deze luidsprekers concurreren met elke luidspreker van 40.000 euro op de markt van vandaag!
Per unit voorzien van twee basspeakers van 300 mm diameter, twee mid-range drivers van 175 mm diameter en een tweeter van 25 mm diameter.
Gewicht:70kg, 180cm hoog, inclusief basis en top, 50cm breed en 65cm diep.




EDITORS' CHOICE