Sennheiser Ambeo Max Zwart

326 x bekeken | geplaatst op 1 februari 2024

€ 1.749,-



kenmerken

Merk Sennheiser
Categorie Luidspreker front
Type Ambeo Max Zwart
Serienummer
Conditie (Webshop Retour) Geretourneerd product in geopende originele verpakking. Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen. 100% technisch in orde.
Bouwjaar
Geplaatst op 01-02-2024

Beschrijving


Prijs is per stuk - Ontdek de Sennheiser Ambeo Max, een soundbar die de grenzen van thuisaudio opnieuw definieert. Met zijn indrukwekkende 5.1.4-kanaals Dolby Atmos-geluid en een totaal vermogen van 500 watt, levert deze soundbar een geluidservaring die je moet horen om te geloven.

De Sennheiser Ambeo Max is uitgerust met 13 interne luidsprekers, waaronder vijf specifieke high-fidelity tweeters voor studiokwaliteit output, zes langeslagwoofers die een extreem laag basgeluid van 30 Hz voortbrengen, en middentonen die met adembenemende precisie worden weergegeven1. Deze combinatie zorgt voor een rijke, natuurlijke klank, dynamische details en een overtuigend surround-effect.

De Sennheiser Ambeo Max ondersteunt ook Dolby Atmos, DTS-ES en LPCM 7.1-kanaals formaten, waardoor je kunt genieten van een breed scala aan audiocontent in verbluffende kwaliteit. Bovendien is de Sennheiser Ambeo Max uitgerust met HDMI In (3x), HDMI Out (1x), USB, Aux, Sub, Ethernet, Mic, Bluetooth, Chromecast en UPnP, waardoor je een breed scala aan apparaten kunt aansluiten voor een naadloze luisterervaring.

De Sennheiser Ambeo Max wordt geleverd met een afstandsbediening inclusief lithiumbatterij, een kalibratiemicrofoon, een high-speed HDMI®-kabel, een voedingskabel en gebruikershandleiding. Met zijn gespecialiseerde kalibratiesysteem past de Sennheiser Ambeo Max zich aan de configuratie van je woonkamer aan, waardoor je een onvergetelijke 3D-ervaring krijgt.

Ervaar vandaag nog de toekomst van thuisaudio met de Sennheiser Ambeo Max.

Aanbieder


Stassen Hifi
maandag op afspraak weer open
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen




EDITORS' CHOICE