Artikelen van fotograaf Redactie HiFi.nlReview: KEF LSX draadloos alles-in-een systeem

Gepubliceerd op 1 november 2018
Auteur: Martijn Chel
KEF LSX ReviewSteeds meer audiofabrikanten richten zich op actieve speakers, modellen met een eigen versterker en vaak ook eigen streamingmogelijkheden. KEF is één van deze fabrikanten en heeft onlangs de KEF LSX gepresenteerd. Dit actieve stereopaar wordt omschreven als een echt alles-in-één-systeem met een premium audioweergave en eenvoud in het gebruik.
lees verder>>

Thorens TD148A draaitafel verschijnt rond kerst

Gepubliceerd op 23 oktober 2018
Auteur: Rob Nijman
2018-05-14 Thorens-TD148-A-02 (750x450)Draaitafelspecialist Thorens heeft afgelopen voorjaar in München een prototype van de TD148A volautomatische platenspeler gepresenteerd. Importeur Viertron meldt vandaag dat de vinylmachine over twee maanden beschikbaar is uit productie.
lees verder>>

In memoriam Charles Aznavour

Gepubliceerd op 1 oktober 2018
Auteur: Sinan Kökbugur
2018-10-01 CharlesAznavour (ANP-56416931) (750x450De Franse chansonnier Charles Aznavour is vandaag overleden. Hij was 94 jaar oud. Aznavour’s zaakwaarnemer heeft zijn overlijden gemeld aan het Franse persbureau AFP. De zanger overleed in zijn woning in de Zuid-Franse regio Les Alpilles.
lees verder>>

Grimm Audio toont MU1 muziekspeler op XFI 2018

Gepubliceerd op 5 september 2018
Auteur: Rob Nijman
Grimm Audio High End München 2018Demoruimte 31 van Grimm Audio op de XFI is ieder jaar drukbezocht. Daar zal tijdens de komende editie op 22 en 23 september ook weer genoeg aanleiding toe zijn, want het bedrijf geeft een preview van hun MU1 muziekspeler MU1 die in München voor het eerst gepresenteerd werd.
lees verder>>

XFI Premium Audioshow 2018

Gepubliceerd op 23 juli 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
XFI 2018Sinds 2010 presenteert XFI de allermooiste audio tijdens de XFI premium audio show. Dat zal de komende nazomer niet anders zijn, op zaterdag 22 en zondag 23 september 2018.
lees verder>>

Bowers & Wilkins PX - Concert for One revisited

Gepubliceerd op 21 mei 2018
Auteur: Rob Nijman
Bowers & Wilkins PXBowers & Wilkins, het Britse luidsprekermerk wiens rijke historie inmiddels ruimschoots een halve eeuw beslaat, heeft in recentere jaren de aandacht ook op hoofdtelefoons gericht. Het laatste wapenfeit in dat streven mag gerust een mijlpaal genoemd worden. De Bowers & Wilkins PX die afgelopen najaar werd gepresenteerd is namelijk draadloos, ondersteunt aptX HD via je Bluetooth-verbinding en heeft slimme techniek aan boord om active noise cancelling naar een hoger plan te tillen – niet gehinderd door het feit dat B&W zich niet eerder aan ANC waagde.
lees verder>>

Video: Cotodama Lyric speaker op High End Munchen

Gepubliceerd op 10 mei 2018
Auteur: Rob Nijman
Cotodama lyricMeet the Cotodama Lyric speaker, een mix tussen een klein aquarium en een groot uitgevallen cassettebandje dat niet alleen je favoriete muziek speelt maar ook de songteksten toont. Op High End München kregen we een korte demo, dus bij dezen even een filmpje tussen de teksten en foto's door!
lees verder>>

Dynaudio geeft voorproefje Confidence-serie

Gepubliceerd op 10 mei 2018
Auteur: Rob Nijman
Dynaudio Confidence serie High End Munchen 2018Dynaudio heeft de Confidence-serie verbeterd door gebruik te maken van nieuwe materialen, technieken en technologieën, waar we zojuist voor het eerst kennis mee hebben gemaakt. Een voorproefje, want de nieuwe Dynaudio Confidence reeks zal later dit jaar officieel gelanceerd worden.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE